Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 17 mei 2017

CI7_3DS_PokemonSunMoon_Patch12.jpg

Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert. De softwareversie na deze update is 1.2.

Opmerking: deze update heb je nodig om de onlinefuncties van Pokémon Sun en Pokémon Moon te gebruiken.

Inhoud van de update

  • De update lost het probleem op dat ontstond wanneer je een Sky Drop gebruikt tegen een Pokémon met een Spiky Shield.
  • De update lost het probleem op, waarbij een Scatterbug geen Egg Moves kon leren.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

CI_3DS_PokemonSunMoon_Patch_enGB.jpg

QR Code-afbeeldingen

Je kunt deze software-update downloaden door een van deze QR Code-afbeeldingen te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

Vergelijkbare pagina's

Gerelateerde categorieën