Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 10 februari 2015

CI7_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS_Patch105.bmp

Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert.

Deze update werkt de software bij naar versie 1.0.5, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

Inhoud van de update

 • Deze update maakt het mogelijk om amiibo te gebruiken als je de game op de New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL speelt.
  Breng je amiibo in het spel als sterke vechter die kan groeien en evolueren. amiibo die je hebt getraind in Super Smash Bros. for Wii U, kun je ook gebruiken in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.
  Let op: om amiibo te gebruiken op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS heb je een apart verkrijgbaar accessoire nodig, dat in de loop van 2015 wordt uitgebracht. Ook heb je een aparte software-update nodig. Op de website van Nintendo zal hierover meer informatie worden gepubliceerd.
 • De update voegt de spelstand Delen toe, waarmee je foto's, herhalingen en Mii-vechters met andere spelers overal ter wereld kunt delen. Je kunt ook downloadgegevens zoeken en downloaden die door andere spelers gepost zijn.
  Let op: je kunt alleen gegevens posten die je zelf hebt gecreëerd. Geüploade content wordt na 30 dagen van de server verwijderd.
  Je kunt ook foto's, herhalingen en Mii-vechters naar je vrienden sturen. Als je in Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verbinding maakt met het internet, dan zoekt de game automatisch naar nieuwe gegevens. Het kan enige tijd duren om ontvangen gegevens te downloaden. Als je gegevens niet binnen 30 dagen downloadt, dan worden deze van de server verwijderd.
 • Deze update maakt het mogelijk om foto's op Miiverse te posten. Dit kun je doen in een speciale community.
 • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

Let op: nadat je je game hebt bijgewerkt naar versie 1.0.5, kun je geen lokale gevechten spelen met spelers die versie 1.0.4 of ouder hebben. Daarnaast kun je geen herhalingen afspelen die gemaakt zijn in eerdere versies van de software. Deze update heb je ook nodig om onlinefuncties van de software te kunnen gebruiken.

QRCodes_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS.png

QR Code

Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Belangrijk:

Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.