Wat gebeurt er met de Nintendo 3DS waarvandaan ik gegevens overdraag, wanneer de overdracht voltooid is?

Van toepassing op: New Nintendo 2DS XL, New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL


Het systeemgeheugen van dit systeem wordt geformatteerd, waarbij alle gedownloade software en opgeslagen gegevens gewist worden.


Meer over: Accountoverdracht