• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  AirStation One-Touch Secure System (AOSS)

  Routers met AOSS kunnen de Nintendo DS automatisch detecteren en de instellingen van beide opnieuw configureren, zodat ze een verbinding met elkaar kunnen maken. Routers met deze functie hebben een knop die met de letters AOSS wordt aangeduid. Als je niet zeker weet of je router geschikt is voor AOSS, kun je je routerhandleiding raadplegen. Belangrijk – Als je alle andere draadloze apparaten hebt geconfigureerd om je AOSS Access Point te gebruiken, moet je ze misschien opnieuw configureren nadat je de Nintendo DS hebt ingesteld om er een verbinding mee te maken. Als je denkt dat dit het geval is, raden we je aan de functie Auto Search van de Nintendo DS te gebruiken.

  AOSS gebruiken
  Routers met de gepatenteerde AOSS (Air Station One-Touch Secure System)-beveiligingsopties detecteren en configureren automatisch andere draadloze AOSS-apparaten. (De meeste routers hebben de functie AOSS niet.) Je kunt bepalen of je router de functie AOSS heeft door naar de knop "AOSS" te zoeken. Raadpleeg de documentatie voor je router om te controleren of deze de functie AOSS heeft.

  Wanneer je via de optie "AOSS" een verbinding wilt maken, volg je deze stappen:

  Zoek naar het programma Setup Utility dat met alle Nintendo WFC compatibele Nintendo DS games wordt meegeleverd. Het hulpprogramma configureert de Nintendo DS, zodat deze met een draadloos Access Point kan communiceren. De informatie wordt vervolgens in het geheugen van de Nintendo DS opgeslagen. Raadpleeg het instructieboekje voor de Nintendo WFC compatibele game die je speelt om te weten te komen hoe je de 'Setup Utility' kunt oproepen. De set-up kan in elke game anders zijn.

  2. Raak op het instelscherm van de Nintendo Wi-Fi Connection het vakje "Nintendo Wi-Fi Connection Settings"aan.

  3. De set-up bevat drie opslagbestanden om instellingen voor het spelen op verschillende locaties op te slaan. Raak een van de bestanden aan die met "1", "2" of "3" zijn genummerd.

   

  entryScreen.jpg

   

  3. De set-up bevat drie opslagbestanden om instellingen voor het spelen op verschillende locaties op te slaan. Raak een van de bestanden aan die met "1", "2" of "3" zijn genummerd.

   

  emptyConnections.jpg

   

  4. Raak "AOSS" aan.

   

  aossSelect.jpg

   

  5. Je wordt in een bericht gevraagd om te bevestigen dat je een AOSS-compatibele router hebt.

   

  aoss.jpg

   

  6. Zoek en druk op de knop AOSS van je router (deze bevindt zich meestal op de achterkant van de router). Raadpleeg de gebruikshandleiding van je router als je de knop niet kunt vinden. Het maken van een verbinding kan enkele minuten duren. Je ontvangt een bevestigingsbericht als de test is geslaagd.

   

  testingConnection.jpg

  AOSS en het logo van AOSS zijn handelsmerken van BUFFALO INC. in Japan en andere landen over de gehele wereld.