• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Is het veilig voor mijn kind om PictoChat te gebruiken?

  PictoChat stelt je in staat te communiceren met maximaal 15 andere Nintendo DS-gebruikers binnen het bereik van je DS (ruwweg 10 tot 30 meter), door tekst te schrijven of tekeningen te maken op het touchscreen. Bepaalde games hebben een vergelijkbare communicatiefunctie. PictoChat is echter geen internetapplicatie.

  De draadloze communicatie van de Nintendo DS (inclusief PictoChat) biedt een leuke en unieke manier om te communiceren en spelen met andere Nintendo DS-eigenaren in de directe omgeving. We raden je aan je kind bij te praten over privacy en communicatie met mensen die hij of zij niet kent. Je kind dient voorzichtig te zijn bij de communicatie met vreemden.

  Om jouw privacy en die van je familie te beschermen dien je je kind aan te raden nooit persoonlijke gegevens, zoals achternaam, telefoonnummer, verjaardag, leeftijd, e-mail- of huisadres te geven, wanneer hij of zij communiceert met anderen.

  Als je vindt dat je kind de chatfunctie niet moet gebruiken, instrueer hem of haar dan om dit niet te doen. PictoChat is niet actief, behalve als het wordt geselecteerd nadat het systeem is aangezet.