• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Fouten bij het spelen van Game Boy- of Game Boy Color-spellen

    1. Lees de aanwijzingen in de handleiding van de Game Boy Advance:

      "Op basis van technische verschillen, kunnen bij sommige oudere Game Boy-spelcassettes problemen ontstaan met de ontvangst van beeld en geluid. Game Boy Color-spellen kunnen door de eigenschappen van het scherm van de Game Boy Advance donkerder lijken."

    2. Indien mogelijk, verifieer dan of de Game Boy Advance het perfect doet met andere spellen en of het betreffende spel het wel goed doet op een andere Game Boy Advance.
      • Als je dit niet kunt controleren, dien je de Game Boy Advance en het spel op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
      • Als het betreffende spel wel functioneert met een andere Game Boy Advance of als de Game Boy Advance ook niet (goed) functioneert met andere spellen, dien je de Game Boy Advance en het betreffende spel op te sturen, zodat ze gerepareerd of vervangen kunnen worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.
      • Als het betreffende spel ook niet functioneert met een andere Game Boy Advance of als de Game Boy Advance prima functioneert met andere spellen, dien je het spel op te sturen, zodat het gerepareerd of vervangen kan worden. Kijk op de contactpagina voor de juiste contactgegevens.

    Let op:

    • We kunnen alleen spellen die door Nintendo zelf ontwikkeld zijn repareren of vervangen. Je kunt erachter komen welke spellen door Nintendo zelf ontwikkeld zijn, door op de desbetreffende spelpagina te kijken. Ga naar Spellen om alle spellen te bekijken. Stuur het spel altijd op in zijn originele hoes.

    De precieze reparatiekosten kun je in de betreffende prijslijst vinden. Daar wordt ook uitgelegd wat je precies moet doen als je iets wilt laten repareren.