• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Foutcode: 2813-0141

  De informatie in dit artikel kan van pas komen als je foutcode 2813-0141 te zien krijgt: “Je hebt al een Nintendo Switch Online-lidmaatschap, dus je kunt deze code niet gebruiken.”

  Informatie

  De foutmelding verschijnt in de volgende situaties:

  • Als je een downloadcode probeert te gebruiken voor een gratis proefperiode van Nintendo Switch Online op een Nintendo-account die al een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap heeft.
  • Als je een downloadcode probeert te gebruiken voor een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket op een Nintendo-account die een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online heeft gekocht dat nog actief is.

  In deze situaties is het niet mogelijk om de downloadcode voor Nintendo Switch Online te gebruiken. Wel kun je gebruik blijven maken van alle functies van Nintendo Switch Online met je huidige lidmaatschap.

  Wanneer je huidige lidmaatschap afloopt, kun je de downloadcode gebruiken als die nog niet is verlopen. Zorg dat je automatische verlenging uitschakelt voordat het huidige lidmaatschap afloopt als je dit wilt doen.