• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Hoe zorgt Nintendo voor de veiligheid van je kind?

  Veiligheid is uiterst belangrijk voor Nintendo. We proberen altijd een speelomgeving te creëren die veilig is en door iedereen gebruikt kan worden. We zijn constant op zoek naar manieren om onze producten op dit vlak te verbeteren.

  CI16_ParentsSection_Safety_ChildSafety_01.png

  Elk van de Nintendo-hardwaresystemen beschikt over unieke functies waar ouders van op de hoogte dienen te zijn. Sommige van deze functies kunnen door ouders worden gebruikt om de veiligheid van kun kind tijdens het spelen te verhogen, en een beeld te krijgen van de activiteiten van hun kind.

  Op onze nieuwste systemen kunnen ouders bijvoorbeeld controleren hoe hun kind het systeem gebruikt, door een overzicht van hun speeltijd te bekijken. Daarnaast bieden we speciale functies voor het ouderlijk toezicht op systeemniveau, zodat ouders kunnen bepalen wat hun kinderen met het systeem kunnen doen.

  CI16_ParentsSection_Safety_ChildSafety_02.png

  De verschillende Nintendo 3DS-systemen houden per dag, per week, per maand en per jaar een overzicht bij van alle activiteiten waarvoor ze zijn gebruikt. Bovendien wordt van elke game of toepassing bijgehouden hoelang deze is gebruikt. Zo kun je direct zien hoelang je kind een bepaalde game heeft gespeeld. Je vindt deze informatie in de toepassing Dagboek.

  De Wii U houdt per dag en per maand een overzicht bij van alle activiteiten waarvoor het systeem is gebruikt. Bovendien wordt van elke game of toepassing bijgehouden hoelang deze is gebruikt. Je vindt deze informatie in de toepassing Dagboek.

  Ga naar 'Hardware' voor meer informatie over Nintendo-systemen en hun functies.

  Met het ouderlijk toezicht kun je de toegang tot verschillende functies van het Nintendo-systeem van je kind beperken, zoals communicatie met andere spelers, online content en aankopen in de Nintendo eShop.

  In dit hoofdstuk vind je meer informatie over:

  • hoe je je kind op een veilige manier videogames kunt laten spelen
  • hoe je het ouderlijk toezicht instelt
  • wat je met het ouderlijk toezicht kunt beperken
  • wat je moet doen als je je pincode voor het ouderlijk toezicht bent vergeten