• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wat kan ik beperken met het ouderlijk toezicht?

  Met het flexibele ouderlijk toezicht kun je het Nintendo DSi (XL)-systeem aanpassen aan de leeftijd van je kind. Je kunt zo veel of weinig functies uitschakelen als je wilt, om het systeem geschikt te maken voor jou en je kind. Zo kun je er bij jonge kinderen voor kiezen om de toegang tot veel van de functies te blokkeren, terwijl je voor een ouder kind individuele functies kunt uitschakelen, zonder het volledige systeem af te sluiten.

  De volgende functies kunnen worden beperkt met het ouderlijk toezicht. Door de pincode voor het ouderlijk toezicht in te voeren als daarom wordt gevraagd, kunnen functies tijdelijk worden ingeschakeld.

  Software Rating (leeftijdsclassificatie) – Beperkt het gebruik van content die exclusief is voor of ondersteund wordt door de Nintendo DSi op basis van leeftijdsclassificatie.

  PictoChat – Beperkt de toegang tot PictoChat. Dit kan handig zijn voor ouders die toezicht willen houden op de berichten die hun kinderen via draadloze communicatie ontvangen.

  DS Download Play – Beperkt het gebruik van DS Download Play en voorkomt het downloaden van Nintendo DS-demo's en lokale multiplayergames in Nintendo DS-software. Het voorkomt dat spelgegevens voor Nintendo DS-games worden verstuurd naar het systeem.

  Nintendo DSi Browser – Beperkt de toegang tot de Nintendo DSi Browser en voorkomt dat websites bezocht kunnen worden. Houd er rekening mee dat de Nintendo DSi Browser niet is voorgeïnstalleerd op oudere versies van de Nintendo DSi. Dit programma kan gratis worden gedownload in de Nintendo DSi Shop.

  Nintendo DSi Points – Beperkt het gebruik van Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop. Het gebruik van een creditcard en het inwisselen van punten met een Nintendo Points Card wordt niet beperkt.

  Exchange of Photo Data (uitwisselen van foto's) – Beperkt de mogelijkheid om via draadloze communicatie foto's uit te wisselen met andere Nintendo DS-systemen.

  Restrict Access to User-Created Content (beperk toegang tot door gebruikers gemaakte content) – Beperkt de toegang tot bepaalde, door gebruikers gemaakte content. In sommige games of toepassingen is het bijvoorbeeld mogelijk zelfgemaakte levels, tekeningen en dergelijke uit te wisselen.