• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Intellectuele eigendom

    Nintendo respecteert het intellectuele eigendom van anderen en vraagt gebruikers van Nintendo's producten en diensten om hetzelfde te doen. Als Nintendo zich bewust is van content op Nintendo's sites of in Nintendo's videospelproducten waarvan het redelijkerwijs gelooft dat het inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van anderen (bijv. copyright, auteursrecht en handelsmerken), kan het, in gepaste omstandigheden en naar eigen inzicht dergelijke content verwijderen of ontoegankelijk maken. Nintendo kan tevens naar eigen inzicht de toegang tot producten en diensten van Nintendo beperken en/of de accounts beëindigen van gebruikers die inbreuk maken op de rechten van intellectuele eigendom van derden.

    Mededeling en procedure inzake het melden van inbreuken op  auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten bij Nintendo

    Als je van mening bent dat materiaal op Nintendo's websites of in Nintendo's videospelproducten inbreuk maakt op auteursrechten of andere rechten (bijv. copyright, auteursrecht en handelsmerken) met betrekking tot het intellectuele eigendom waartoe jij gerechtigd bent, kun je een aangifte van een dergelijk inbreuk doen bij Nintendo, zoals hieronder vermeld in de contactgegevens. Om Nintendo bij te staan bij het beoordelen en verwerken van je aangifte, moet je de relevante intellectuele eigendom waarop vermeende inbreuk is gepleegd duidelijk identificeren.


    Nintendo of Europe – Netherlands

    Postbus 564

    3430 AN Nieuwegein


    Telefoonnummer:

    +31-(0)30-6097166


    Emailadres:

    contact@nintendo.nl