• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een stijlvol avontuur op onze The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-website


    16-10-2015

    Ga op avontuur met drie helden om uitdagende puzzels op te lossen en eindbazen te verslaan in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, dat op 23 oktober exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. Ontdek alle verschillende mogelijkheden die je hebt als je samen met anderen een koninkrijk in nood probeert te redden, op onze gloednieuwe The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-website!

    Help het koninkrijk Hytopia in tijden van nood en ga op een episch avontuur dat is ontwikkeld voor drie spelers. Speel samen met twee andere helden in de buurt via Local of Download Play* of roep online** de hulp in van avonturiers van over de hele wereld. Je kunt levels ook in je eentje spelen met behulp van wezens die Doppels worden genoemd, waardoor één speler de kracht van drie krijgt.

    Als je wilt weten hoe je de gevaren in de Drablands kunt trotseren, ga dan naar het gedeelte Gameplay om te zien hoe je door samen te werken puzzels kunt oplossen en vijanden een kopje kleiner kunt maken. Maak een totem door de krachten van twee of zelfs drie helden te bundelen, gooi je reisgenoten naar hooggelegen stukken en toren boven zelfs de meest angstaanjagende eindbazen uit.

    In het gedeelte 'Outfits en voorwerpen' tref je een garderobe vol stijlvolle outfits aan waarmee je niet alleen het uiterlijk van je held kunt aanpassen, maar waardoor hij ook unieke krachten krijgt. Als je je buik vol hebt van samenwerken, kun je in het Coliseum tegen andere spelers vechten in acht verschillende levels. Steek jij met kop en schouders boven je vrienden uit?

    Ontdek hoe je met zijn drieën op avontuur kunt gaan, de juiste kleding kiest en nog veel meer op onze officiële The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-website.

    The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is vanaf 23 oktober verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

    **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.