• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe Nintendo Switch-games – Februari 2024


    29-01-2024

    Nieuwe Nintendo Switch-games – Februari 2024

    Binnenkort op de Nintendo Switch laait er een oude vete op, kun je artefacten uit de oudheid ontdekken, barst de chaos los in de keuken en meer! Bekijk deze selectie games voor februari en klik op games die je interessant vindt om pre-orders te plaatsen, aankopen te doen of ze aan je wenslijst toe te voegen.

    Jujutsu Kaisen Cursed Clash – 2 februari

    NSwitch_JujutsuKaisenCursedClash_02.jpg

    Duik in spectaculaire coöp-gameplay in Jujutsu Kaisen Cursed Clash, een 2-tegen-twee-vechtgame gebaseerd op de Jujutsu Kaisen-serie. Werk samen met je favoriete personages, scherp je skills aan in gevechten en gebruik nog sterkere vaardigheden om je vijanden te verslaan!

    Tomb Raider I-III Remastered – 14 februari

    NSwitchDS_TombRaider13Remastered_06.jpg

    Los oeroude mysteries op en reis over de wereld in Tomb Raider I-III Remastered, een ultieme collectie van de eerste drie Tomb Raider-games, inclusief alle uitbreidingen en geheime levels. Beleef de iconische avonturen van Lara Croft opnieuw met nieuwe verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om te wisselen tussen opgepoetste graphics en de oorspronkelijke look.

    PlateUp! – 15 februari

    NSwitch_PlateUp_03.jpg

    Zet heerlijke maaltijden op tafel in deze chaotische restaurantsim! Werk met tot wel drie vrienden samen in PlateUp! en creëer het etablissement van je dromen: stel een menu samen, koop en plaats keukenapparatuur en bedien klanten zo snel mogelijk.

    Mario vs. Donkey Kong – 16 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Een aloude rivaliteit laait weer op met gloednieuwe graphics in Mario vs. Donkey Kong! Stel je puzzel-platformvaardigheden op de proef – in je eentje of met een vriend in lokale coöp* – en haal de gestolen Mini-Mario's terug!

    Splatoon 3: Side Order – 22 februari

    Abonneer je op op
    YouTube

    Het Inkopolisplein is kleurloos en de bewoners zijn nergens te bekennen. Ontdek wat er is gebeurd terwijl je de Toren der Orde beklimt in Set 2 van de Splatoon 3-uitbreidingspas, De Toren der Orde. Deze singleplayer-ervaring is ontworpen om keer op keer te blijven spelen!

    Inkulinati – 22 februari

    NSwitchDS_Inkulinati_02.jpg

    Word een meester van de levende inkt in Inkulinati, een turn-based strategiegame rechtstreeks uit middeleeuwse manuscripten! Stel je eigen bestiarium samen, versla middeleeuwse supersterren en verzamel perks om verborgen krachten te ontketenen.

    Promenade – 23 februari

    NSwitch_Promenade_03.jpg

    Er staat je een wereld vol geheimen te wachten in het 2D-platformavontuur Promenade. Verken kerkers en neem het op tegen de vreemde bazen die er ronddwalen, ontmoet bijzondere personages en los puzzels op in deze verzamelgame die is geïnspireerd door klassieke platformgames.

    Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island – 27 februari

    NSwitch_ShirenTheWandererTheMysteryDungeonOfSerpentcoilIsland_01.jpg

    Shiren de Zwerver en zijn metgezel, Koppa de pratende fret, krijgen een visioen van een mysterieus meisje en gaan op een zoektocht om haar te redden! Baan je een weg door kerkers vol gevaarlijke monsters, verborgen vallen en ontzettend veel loot in Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island!

    Heavenly Bodies – 29 februari

    NSwitchDS_HeavenlyBodies_02.jpg

    Ervaar het gevoel van gewichtsloosheid in de physics-based game Heavenly Bodies. Bestuur de armen van je kosmonaut om te duwen, trekken en klauteren door volledig gesimuleerde scenario's, alleen of samen in lokale coöp*.


    En binnenkort verschijnen er natuurlijk nog veel meer games op de Nintendo Switch! Ontdek alle releases van februari.

    *Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.