• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Uitnodigings-e-mail familiegroep is niet aangekomen

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je nog geen e-mail hebt ontvangen van een vriend of familielid om je uit te nodigen voor een familiegroep.

    Let op

    • Als je iemand nog niet hebt uitgenodigd voor je familiegroep of een nieuwe uitnodiging moet sturen, kun je de stappen volgen in Leden toevoegen aan een familiegroep.
    • De ontvanger van de uitnodiging moet een Nintendo-account hebben. Als je een uitnodiging probeert te ontvangen en geen Nintendo-account hebt, kun je de stappen volgen in Een Nintendo-account aanmaken.

    Wat moet je doen

    Wil je een uitnodiging versturen of ontvangen?


    1. Bevestig dat je het e-mailadres van de ontvanger juist invult.
      • Het ingevulde e-mailadres moet exact overeenkomen met het e-mailadres dat de ontvanger gebruikt voor diens Nintendo-account.
    2. Zorg dat de ontvanger momenteel een actieve Nintendo-account heeft die gekoppeld is aan het e-mailadres dat je invult.
      • Als de ontvanger een ander e-mailadres gebruikt voor diens Nintendo-account, moet je in plaats daarvan dat e-mailadres invullen.
    3. Vraag de ontvanger om de volgende stappen te doorlopen om er zeker van te zijn dat deze de uitnodigings-e-mail kan ontvangen en bevestig dat te bevestigen dat deze alle postvakken controleert.
      • Kijk in de map met ongewenste e-mails (spam) of de e-mail zich daar bevindt.
      • Zorg ervoor dat er geen filters actief zijn op het e-mailaccount die e-mails van @accounts.nintendo.com blokkeren.
      • Voeg het volgende e-mailadres toe aan de contacten van de ontvanger en lijst met veilige afzenders: no-reply@accounts.nintendo.com
        • Deze stappen kunnen afwijken afhankelijk van de e-mailprovider. De meeste e-mailapplicaties beschikken over een adresboek of contactenmenu. Hier kun je CONTACT TOEVOEGEN kiezen en no-reply@accounts.nintendo.com typen of plakken.
    4. Stuur een nieuwe familiegroepsuitnodiging naar de ontvanger. De e-mail zou binnen een uur na verzending moeten aankomen.

    Heeft de ontvanger de e-mail ontvangen na het volgen van bovenstaande stappen?


    1. De ontvanger moet het volgende doen om je uitnodiging te accepteren:
      1. De e-mail openen en op de verificatielink klikken.
      2. Inloggen op diens Nintendo-account.
      3. LID WORDEN VAN FAMILIEGROEP kiezen.
    2. Als de ontvanger je uitnodiging heeft aangenomen en lid is geworden van de familiegroep, verschijnt diens account in je familiegroep en kun je deze naar gewenst instellen als ouder/voogd of als account onder toezicht.

    1. Als de ontvanger je uitnodiging nog steeds niet kan ontvangen, is er mogelijk een probleem met diens e-mailadres. Vraag de ontvanger om een e-mailadres te gebruiken op een ander domein voor diens Nintendo-account door de stappen te volgen op Het e-mailadres van je Nintendo-account wijzigen.
    2. Nadat het e-mailadres van de Nintendo-account van de ontvanger is gewijzigd, stuur je een nieuwe familiegroepsuitnodiging naar het nieuwe adres.

    1. Log in op https://accounts.nintendo.com en bekijk de sectie 'Inlog- en beveiligingsinstellingen' om te bevestigen dat het e-mailadres gekoppeld is aan je Nintendo-account.
      • Foutmelding:Op dit e-mailadres worden mogelijk geen e-mails ontvangen.

        Dit bericht geeft aan dat je e-mailadres geen e-mails meer ontvangt met betrekking tot je Nintendo-account.

        Om dit te verhelpen, kun je je e-mailadres wijzigen naar een ander e-mailadres.

    2. Controleer dat de afzender je e-mailadres juist invult.
      • Het e-mailadres dat de afzender invult moet exact overeenkomen met het e-mailadres dat je gebruikt voor je Nintendo-account.
    3. Kijk in de map met ongewenste e-mails (spam) of de e-mail zich daar bevindt.
    4. Zorg ervoor dat er geen filters actief zijn op je e-mailaccount die e-mails van @accounts.nintendo.com blokkeren.
    5. Voeg het volgende e-mailadres toe aan je contacten en je lijst met veilige afzenders: no-reply@accounts.nintendo.com
      • Deze stappen kunnen afwijken afhankelijk van de e-mailprovider. De meeste e-mailapplicaties beschikken over een adresboek of contactenmenu. Hier kun je CONTACT TOEVOEGEN kiezen en no-reply@accounts.nintendo.com typen of plakken.
    6. Vraag de afzender om je een nieuwe familiegroepsuitnodiging te sturen. De e-mail zou binnen een uur na verzending moeten aankomen.

    Heb je de e-mail ontvangen na het volgen van bovenstaande stappen?


    1. De e-mail openen en op de verificatielink klikken.
    2. Log in op je Nintendo-account.
    3. Kies LID WORDEN VAN FAMILIEGROEP om de uitnodiging te accepteren. Je account verschijnt nu in de familiegroep van de afzender.

    1. Als je de uitnodigings-e-mail nog steeds niet ontvangt, kun je proberen om een e-mailadres op een ander domein te koppelen aan je Nintendo-account. Volg de stappen in Het e-mailadres van je Nintendo-account wijzigen.
    2. Nadat je het e-mailadres van je Nintendo-account hebt gewijzigd, moet je de afzender vragen om de familiegroepsuitnodiging naar je nieuwe adres te sturen.