• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee aan de Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd en maak kans op geweldige prijzen!


    17-04-2014

    Met Wii Karaoke U by JOYSOUND* voor de Wii U haal je een unieke karaoke-ervaring in huis, met duizenden liedjes om uit te kiezen (en via regelmatige updates worden dit er alleen nog maar meer!), allerlei verschillende speltypen en tal van manieren om de game aan te passen zoals jij wilt! Met de meest recente update zijn een aantal nieuwe kostuums toegevoegd en je kunt nu ook de nationaliteit zien van andere spelers in het resultatenscherm van de onlineranglijst. Bovendien is nu de Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd begonnen! Hierin zijn mooie prijzen te winnen, dus pak de microfoon en laat horen wat je kunt!


    Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd — Hoofdprijzen**

    1e prijs: 100 euro tegoed voor de Nintendo eShop

    2e prijs: 50 euro tegoed voor de Nintendo eShop

    3e prijs: 20 euro tegoed voor de Nintendo eShop

    Wil je meedoen? Zing dan een liedje in Wii Karaoke U by JOYSOUND (hiervoor moet je een Ticket of een probeer-Ticket kopen) en post tussen 17 april 2014 (vanaf 10:00) en 5 mei 2014 (tot 23:59) een schermafbeelding van je In-Depth Rating Overall Score in de Miiverse-community voor de Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd. Ga voor de hoogste score!


    Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd — Speciale prijzen**

    Naast de gewone prijzen zijn er drie speciale prijzen te winnen, die 20 euro aan tegoed voor de Nintendo eShop waard zijn.

    Om kans te maken op een van deze prijzen moet je een schermafbeelding van je In-Depth Rating Overall Score posten en tevens Ella's onderstaande vraag beantwoorden, die ook in de Miiverse-community voor de Voice to Victory: Wii Karaoke U-wedstrijd is gepost. Je kunt je antwoord tekenen of met de hand schrijven, dus maak er iets moois van! Vergeet vooral niet de In-Depth Rating Overall Score erbij te posten. Zonder deze score kan je inzending niet worden beoordeeld!


    Ella's vraag is…

    Wat betekent karaoke voor jou?

    Zorg dat je de voorwaarden op de website van Wii Karaoke U by JOWSOUND goed doorleest voordat je meedoet! We zijn benieuwd naar je inzending. Veel succes!


    *Voor gebruik van deze software is een breedbandinternetverbinding en de aankoop van een Ticket of het gebruik van een probeer-Ticket vereist. Sommige functies kun je echter offline en gratis gebruiken (zoals het bladeren door de Song Database, de kleding van je Mii-personage veranderen, enzovoort). Toegang tot de onlinefuncties van software kan beperkt worden door het instellen van ouderlijk toezicht op je Wii U-systeem. Ga naar ons klantenservicegedeelte over ouderlijk toezicht voor meer informatie.

    **Je kunt met verschillende schermafbeeldingen deelnemen aan de wedstrijd, maar elke deelnemer kan slechts één prijs winnen.