• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: Wii Karaoke U by JOYSOUND!


    04-10-2013

    Beleef een complete karaoke-ervaring in de privacy van je eigen woning met Wii Karaoke U by JOYSOUND, nu beschikbaar als gratis download in de Nintendo eShop voor Wii U*! Met een keuze uit 1500 nummers bij lancering - en via regelmatige updates zullen hier nog meer aan toe worden gevoegd - is er voor elk wat wils en kun je de longen uit je lijf zingen!

    Voor elk Wii U-systeem is er een gratis probeer-Ticket van 1 uur**, dus er is geen enkel excuus om je stembanden niet meteen aan het werk te zetten en je zangkunsten te etaleren! Door Tickets*** te kopen in de Nintendo eShop kun je toegang krijgen tot de gehele muziekbibliotheek en zoveel liedjes zingen als je wilt en zo lang je Ticket geldig is. Er is keuze uit Tickets van 1 uur, 24 uur of 30 dagen – perfect voor een feestje en intensievere zangsessies!

    Met Wii Karaoke U by JOYSOUND kun je de Wii U GamePad gebruiken om door de catalogus te bladeren of nummers en afspeellijsten te selecteren, terwijl er iemand anders zingt. Je hoeft er ook niet aan te denken om een microfoon te kopen: hoewel je een USB-microfoon (zoals de los verkrijgbare Wii U-microfoon) kunt gebruiken om te spelen, kun je ook in de microfoon van de Wii U GamePad zingen!

    Als het plezier van zingen alleen niet genoeg is, kun je je vaardigheden beproeven in allerlei speltypes. Ontvang een score aan het eind van een nummer, kies voor een gedetailleerder overzicht van je prestaties of neem het op tegen de rest van Europa in de online scorestand! Wat je ook kiest, je kunt altijd je Mii-personage aanpassen en je eigen gebieden ontwerpen om je ervaring persoonlijker te maken – en je glansmomenten vervolgens met anderen delen door schermafbeeldingen te uploaden naar Miiverse!

    Kies een nummer en zing als een superster, alleen op Wii U! Ga naar de officiële website van Wii Karaoke U by JOYSOUND voor meer informatie!

    Wii Karaoke U by JOYSOUND is nu beschikbaar als gratis download in de Nintendo eShop voor Wii U.

    *Voor gebruik van deze software is een breedbandinternetverbinding vereist. Sommige functies kun je echter offline en gratis gebruiken (zoals het bladeren door de Song Database, de kleding van je Mii-personage veranderen, enzovoort).

    **Per Wii U console is er 1 gratis probeer-Ticket van 1 uur beschikbaar. Om gebruik te maken van het gratis probeer-Ticket voor een uur, moet je dit activeren voordat je andere Tickets aanschaft. Om je probeertijd te beginnen, moet je naar de Nintendo eShop gaan via de "Ticket Purchase”-knop in het spel en het gratis Ticket kiezen.

    ***Kijk in de Nintendo eShop voor de laatste informatie over Ticket-prijzen.

    Let op: de songs in dit spel zijn speciale, onder licentie gemaakte heropnames. Verwijzingen naar de originele artiest zijn slechts beschrijvend en informatief, en moeten niet worden opgevat als goedkeuring, aanmoediging of steun van de originele artiest.