Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate

Type

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

11655 blokken


Type

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels


Een oud kwaad herrijst en helden van twee generaties moeten hun lot onder ogen zien met de komst van de klassieke Castlevania-serie naar Nintendo 3DS. Bevecht de wezens van de nacht en bewijs jezelf als de ultieme vampierenjager in Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Twee decennia na Gabriel Belmonts missie om de Lords of Shadow te vernietigen, kruist het pad van de Belmont-clan opnieuw dat van het kwaad. Verzwolgen door de duisternis staat Gabriel nu bekend als Dracula en hebben alleen zijn nakomelingen de kracht om hem tegen te houden. Bevecht het boze in verschillende tijdperken door het vervullen van de lotsbestemmingen van Trevor en Simon Belmont en trek erop uit om hun familie te wreken tegen de prins der duisternis, Gabriel... nee, Dracula zelf!

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate bevat hetzelfde geliefde soort actie als eerdere draagbare Castlevania-spellen, maar combineert deze keer zijwaarts scrollende gameplay met weelderinge 3D-graphics. Verken Dracula's kasteel en de gebieden eromheen, ontdek machtige relikwieën die je krachten versterken en bind de strijd aan met allerlei angstaanjagende creaturen! Op weg naar de confrontatie met Dracula vind je uitdagende puzzels, duivelse valstrikken en nachtmerrie-achtige eindbaasgevechten. Genoeg gepraat, echter... tijd voor actie!

  • Een episch avontuur, tegen een achtergrond van tragedie en bittere wraak in het vervolg van de geschiedenis van de vervloekte Belmont-clan.
  • Speel zowel met Trevor als met Simon Belmont in verschillende tijdperken van dezelfde wereld.
  • Verken uitgsetrekte gebieden, op zoek naar relikwieën om beslag op te leggen en monsters om te verslaan.
  • Zie hoe Dracula's angstaanjagende domein tot leven komt door het 3D-effect van Nintendo 3DS.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Bezoek de officiële site

Let op: de officiële site is niet gebouwd voor draagbare apparaten. Het laden kan enige tijd in beslag nemen en het kan zijn dat sommige functionaliteiten niet beschikbaar zijn.