Professor Layton en het Masker der Wonderen

Type

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Nederlands Italiaans

Downloadgrootte

6371 blokken


Type

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Nederlands Italiaans

Archeoloog en puzzelkraker Professor Layton is terug met een gloednieuw avontuur dat dieper dan ooit in het verleden van de professor graaft: Professor Layton en het Masker der Wonderen. Deze nieuwe titel in de populaire serie puzzelavonturen is exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Naast 150 verse breinbrekers en een nieuwe serie minigames in de professors koffer, biedt Professor Layton en het Masker der Wonderen toegang tot 365 extra dagelijkse puzzels die worden verdeeld via het Nintendo Network. Dat is dus elke dag een nieuwe puzzel, tot een jaar na de lancering van het spel.

Dit vijfde deel in de serie begint met Layton, Luke en Emmy, korte tijd na de gebeurtenissen in Professor Layton en de Melodie van het Spook. Het dappere drietal krijgt het verzoek om de mysterieuze Gemaskerde Heer te stoppen die de stad Monte d’Or terroriseert met duistere toverkunsten,. De professor vermoedt de invloed van het Masker der Chaos, een masker dat volgens de verhalen bijzondere krachten geeft aan wie het draagt. Zijn onderzoek voert Layton terug naar een duistere periode in zijn verleden, waar misschien wel de oplossing schuilt voor de problemen van het heden...

De handgetekende stijl die bekend is van eerdere spellen in de serie krijgt in Professor Layton en het Masker der Wonderen nieuwe diepgang door 3D-personages en –animaties. Het spel bevat ook een heel nieuwe spelstand waarin de jonge Professor Layton oude ruïnes verkent. Hierin moet de speler hem voorbij hindernissen en mummievijanden loodsen om de uitgangen van de mysterieuze kamers te bereiken.

  • Geniet van nieuwe visuele diepgang met het eerste 3D Professor Layton-spel.
  • Nieuw verhaal, nieuwe puzzels en een nieuw mysterie om op te lossen, met hulp van Luke en Emmy.
  • Nieuwe minigames als speelgoedrobotuitdagingen, winkeltje-van-alles en konijnenshow.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Bezoek de officiële site

Let op: de officiële site is niet gebouwd voor draagbare apparaten. Het laden kan enige tijd in beslag nemen en het kan zijn dat sommige functionaliteiten niet beschikbaar zijn.