WarioWare: Snapped!

Type

Nintendo DSiWare (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Italiaans

Type

Nintendo DSiWare (Nintendo DSi)

Systeem

Nintendo DSi (Europese versie)

Releasedatum

Talen

Engels Duits Frans Spaans Italiaans

Maak je klaar voor bewegingsgestuurd vermaak met WarioWare: Snapped! Het nieuwste spel uit de WarioWare-serie is speciaal gemaakt voor Nintendo DSiWare en benut de ingebouwde camera van de Nintendo DSi om jou in staat te stellen de show te stelen, terwijl je maffe minigames speelt die je gegarandeerd in beweging krijgen.

Om te beginnen poseer je netjes voor een foto en houd je je hoofd en handen zoals je wordt opgedragen, want je lichaam is het enige middel dat de gekte kan bedwingen. Je kunt uit vier spelstanden kiezen, elk met vijf verschillende uitdagingen en verschillende gastheren. Voor welke spelstand je ook kiest, het feit dat je keuze terug is te zien in de persoonlijkheid van je gastheer, garandeert dat je een boel maffe dingen te wachten staan!

Om succes te oogsten in Wario’s uitdagingen, moet je grote bewegingen maken met je gezicht en je lichaam - bijvoorbeeld om munten te verzamelen of om een hond af te drogen door op hoge snelheid met je hoofd te schudden! In Mona’s minigames moet je je lichaam juist bewegen in overeenstemming met de doelen in beeld. Nu eens moet je je hoofd zo verplaatsen dat je er een hoed mee kunt opvangen, dan weer moet je een vlieg pletten door simpelweg in je handen te klappen. In Jimmy’s uitdagingen speel je kiekeboe met een baby, steek je vingers in je neus en deel je een snelle massage uit, door eenvoudigweg de juiste handelingen uit te voeren.

In de overige minigames heb je een ninjatweeling als gastheren, Kat en Ana. Dit duo kent de waarde van een goede vriendschap. Dat betekent dat je voor al hun uitdagingen een kameraad paraat moet hebben staan. Plaats jullie gezichten in een totempaal, sla samen door een blok steen heen en vind de juiste houding om alles wat op je pad belandt heelhuids door te komen.

Met zoveel leuke minigames zul je ze graag steeds weer opnieuw beleven. Nou, die kans komt sneller dan je verwacht. Als je alle vier de spelstanden hebt voltooid, word je getrakteerd op een aantal opnames waarin je jezelf in actie kunt zien – een hilarische stok achter de deur om niet te vergeten hoe maf je eruit ziet, wanneer je alles doet wat Wario en co. je opdragen!

Stap in voor een geflipte achtbaanrit, waarbij je nooit weet wat je te wachten staat in WarioWare: Snapped! voor Nintendo DSiWare.

  • Leg jezelf vast met de ingebouwde camera van de Nintendo DSi en ga los met ontspoorde minigames, waarin je je lichaam  op allerlei maffe manieren moet bewegen.
  • Speel samen met een vriend in uitdagingen voor twee spelers.
  • Zie jezelf en je vrienden in actie met een hilarische terugspeelfunctie die fragmenten toont van je bewegingen in minigames.