• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Nintendo eShop: Chibi-Robo! Let's Go, Photo!


    03-07-2014

    Maak de mooiste foto's in Chibi-Robo! Let's Go, Photo!, dat nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS!

    De conservator droomt van een museum vol vrolijke bezoekers. Helaas heeft hij niks om tentoon te stellen, maar daar ga jij verandering in brengen als de kleine, behulpzame robot Chibi-Robo! Maak foto's van alledaagse voorwerpen met de camera's van je Nintendo 2DS of 3DS. Je foto's worden dan omgetoverd in 'NostalJunk' en tentoongesteld in het museum. Het begint allemaal met de e-mails die je krijgt van maffe personages: voer opdrachten voor ze uit om punten te verdienen, waarmee je patronen kunt kopen. Zoek een voorwerp in je omgeving dat bij het patroon past, maak een foto met je Nintendo 2DS of 3DS en je hebt een nieuw stuk NostalJunk te pakken. Tenminste, als je foto goed genoeg is...

    Ben je in een creatieve bui? Doe dan in de game mee met NostalJunk Contests en stuur je interessantste creaties in! Je maakt dan kans op leuke outfits voor Chibi-Robo, en je foto wordt gepubliceerd op onze officiële website.

    Als je alvast een voorproefje van de game wilt krijgen, dan kun je de demo* downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS. Oefening baart kunst!

    Laad je batterij op en neem een kijkje op onze officiële Chibi-Robo! Let's Go, Photo!-website om meer te weten te komen over de maffe wereld van dit vlijtige robotje!

    Je kunt Chibi-Robo! Let's Go, Photo! nu downloaden in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.

    * Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    Let op: Nintendo heeft het recht om alle inzendingen voor de wedstrijd zonder vergoeding online en offline te publiceren.