• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney


    28-03-2014

    Twee knappe koppen lossen samen hun grootste zaak ooit op in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney, nu verkrijgbaar voor systemen in de Nintendo 3DS-familie! In dit splinternieuw avontuur ontdek je het geheim van een mysterieuze stad boordevol puzzels, en moet je alles geven om je cliënten in de rechtszaal te verdedigen!

    Wanneer Maeve Cantabella aan de deur van Professor Layton's kantoor in Londen verschijnt en beweert dat ze wordt achtervolgd door heksen, helpen de professor en Luke, zijn leerling, haar om te ontsnappen. Kort daarna gaan Phoenix Wright en Maya Fey naar Engeland, waar ze een vreemde zaak in worden gesleurd rondom een meisje genaamd Maeve. Zij denkt onterecht dat ze ervan wordt beschuldigd een heks te zijn! Nadat ze wordt vrijgesproken en de zaak is gesloten, bevinden de vier helden zich plots in de middeleeuwse stad Labyrinthia. Daar ontdekken ze dat Maeve terecht moet staan voor hekserij!

    In de rollen van professor en advocaat zul je scherp moeten zijn om de geheimen van Labyrinthia en de waarheid over de zaak te ontdekken. Verken de stad om aanwijzingen te vinden, ondervraag de eigenaardige bewoners, en los talloze puzzels op. Door veel te verkennen vind je veel hintmuntjes, die je kunt gebruiken om hints te kopen. Wie weet komen die nog van pas bij allerlei lastige breinbrekers!

    Verdedig je cliënt in de rechtszaal door tegenstrijdigheden op te sporen in getuigenissen, dien bewijs in om leugens te onthullen, en zet de zaak van de aanklager op zijn kop met overtuigend bewijs. Voor de eerste keer in een Ace Attorney-game kun je nu meerdere getuigen tegelijkertijd ondervragen, dus ga op zoek naar tegenstrijdigheden tussen getuigenissen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat het recht zegeviert!

    Speel het hoofdspel uit om aanvullende content te ontgrendelen voor je spel - deze content is gratis en bevat nieuwe episodes en speciale galerijen met ontwerpen, inclusief commentaar van de ontwerpers! Ga naar onze officiële website van Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney en ontmoet de personages uit dit meeslepende verhaal, bekijk de trailer, en leer hoe je de zaak kunt onderzoeken! Je kunt er zelfs je puzzelvaardigheid testen met een demopuzzel!

    Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney is nu beschikbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS.