Cave Story 3D

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 11-11-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Het originele spel werd geprezen om zijn eenvoudige, maar boeiende gameplay en meeslepende verhaal - en nu komt de underground-hit Cave Story, dat ook al voor WiiWare is verschenen, naar de Nintendo 3DS als Cave Story 3D.

Deze zijwaarts scrollende mix van platformspringen en schieten, ontwikkeld door de onafhankelijke spelontwikkelaar Daisuke Ayama (beter bekend als Pixel), is nu geheel aangepast om de speciale functies van het Nintendo 3DS-systeem optimaal te benutten. Geniet van avontuur, spanning en actie in volledig 3D.

Cave Story 3D begint even eenvoudig als fascinerend: je ontwaakt in een duistere grot zonder enige herinnering aan je verleden. Het enige wat je kunt doen is ontdekken waar je bent, en wie je bent.  Al snel beland je in een dorp vol konijnachtige bewoners, de Mimiga's, die lastig worden gevallen door een mysterieuze dokter. Natuurlijk schiet jij ze te hulp!

Je reis bestaat voor een groot deel uit het verkennen van uitgestrekte, zijwaarts scrollende omgevingen vol geheimen, gevechten en af en toe zelfs heldendom. Het spel laat je puzzels oplossen, voorzichtig langs gevaarlijke obstakels navigeren en knallende vuurgevechten leveren met hordes vijanden.

In de loop van het avontuur kun je diverse wapens oppikken om tegen je vijanden te gebruiken. Er zijn tien verschillende wapens (inclusief de kenmerkende Polar Star, het machinegeweer, de raketwerper en meer). Elk van die wapens kun je versterken door het verzamelen van ervaringspunten, oftewel de gouden krachtkristallen die vijanden laten vallen.

Elk wapen heeft drie niveau's en wordt op elk niveau krachtiger. Als je zelf geraakt wordt, loopt het niveau van je wapen terug, waardoor het zwakker wordt. Zorg dus dat je niet teveel met vijanden botst!

De hectische, razendsnelle schietactie stelt je behendigheid zwaar op de proef, terwijl dit uiterst charmante en eigenzinnige avontuur je net zo goed betovert met levendige personages, spannende omgevingen en even eenvoudige als intuitieve besturing.    Afhankelijk van je daden in het spel, zijn er ook nog eens drie verschillende eindes te ontdekken! Geniet op je Nintendo 3DS van de nieuwe diepgang van Cave Story 3D, ontwikkelt door Nicalis en Studio Pixel.

  • Speel deze veelgeprezen titel in 3D!
  • Geniet van razendsnelle platform- en schietactie in de palm van je hand.
  • Ga verkennen, vechten, puzzelen, en help de Mimiga's.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

NIS America, Inc.

Ontwikkelaar

Nicalis, Inc.

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

11-11-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Portugees, Russisch