Dillon's Dead-Heat Breakers

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-05-2018

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Ervaar het echte leven met Dillon aan het post-apocalyptische front in Dillon's Dead-Heat Breakers, alleen voor de Nintendo 3DS-systemen! Als de Red Flash moet je samenwerken met je Amiimal en je eekhoornvriend Russ om de dorpen te beschermen in bloedstollende veldslagen waar actie en torenverdediging zijn verenigd.

CI_3DS_DillonsDeadHeatBreakers_Combined.jpg

Code rood!

Een catastrofale gebeurtenis heeft de wereld lang geleden totaal vernietigd. Overlevenden schuilen in The City en de omliggende dorpen. Een leger agressieve Grocks zijn vanuit de ruimte gekomen om hun vee, de varkensachtige Scrogs, te stelen.

CI_3DS_DillonsDeadHeatBreakers_CTRP_A9E_WWillu01_02_R_ad_0.jpg

Speel als Dillon, een huurling-gordeldier die zijn krachten moet bundelen met een dierlijke versie van je Mii-personage om het ultieme wapen samen te stellen en de invasie terug te dringen.

Het Frontier-leven

CI_3DS_DillonsDeadHeatBreakers_enmy03_01_R_ad_0.jpg

Rol, jaag op vijandelijke Grocks en wees ze de baas in dynamische gevechten in verschillende levels. Positioneer je team van Amiimal-kanonniers op strategische wijze, knal Grocks aan stukjes in korteafstandsgevechten en ram de rest van de weg in bloedstollende races!

Maak je klaar voor de strijd!

Ontdek The City

Of je nu nieuwe teamleden rekruteert, of nieuwe wapens maakt, je vindt alles wat een huurling nodig heeft in The City. Verzamel items, verdien goed geld met een dagje werken, of toon je spierballen in minigames, zoals de Hyper Arcade die je als je Amiimal kunt spelen.

Bezoek The City

Amiimal-koninkrijk

Als je Mii-personages op je Nintendo 3DS hebt opgeslagen, kun je zelfs enkele bekende gezichten tegenkomen…

Ben je klaar om te vechten?

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

CI_3DS_DillonsDeadHeatBreakers_char01_02_R_ad_0.jpg

Non-stop actie en tactische torenverdediging worden verenigd in strategische, bloedstollende veldslagen. Beman de torens, verstevig de barricades en gebruik Dillon's rollende vernietiging om het vee van elk dorp te beschermen tegen de stugge Grocks!


Je rekruteert een team van Amiimals om je te helpen. Als je Mii-personages van vrienden en familie hebt opgeslagen op je Nintendo 3DS, kun je ze zomaar tegenkomen als Grock-versie!

Het heetst van de strijd

Elke veldslag is verdeeld over verschillende fases. Bereid je voor op de aanval door je team van Amiimal-kanonniers strategisch te positioneren op basis van hun gevechtsstijl. Neem daarna de controle over Dillon om de vijand van dichtbij te benaderen.

Word creatief

3DS_DillonsDeadHeatBreakers_battles_4_EN.jpg

Je kunt items en materialen van elke gevelde vijand verzamelen. Deze zijn handig om nieuwe onderdelen voor de Breaker te maken! Je kunt ook erts winnen uit meteorieten, waarmee je versterkingen in het veld kunt bouwen. Red wat je kunt en verstevig die verdediging!

Enkele decennia geleden is de wereld door een immense catastrofe in puin gelegd. Alleen een mengelmoes van vervallen gebouwen die bekendstaat als The City blijft het laatste baken van hoop. Kijk om je heen en je zult ontdekken wat er nodig is om de wereld te redden.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Vanpool

Functies

Mii-personages

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-05-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

4866 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-05-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans