Laura's passie® Mode 3D

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 24-11-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

De Nintendo 3DS staat op het punt om je dromen over een rol in de modewereld naar een hoger niveau te tillen. Wees een inspiratiebron voor andere ontwerpers en een voorbeeld voor stylisten over de hele wereld met Laura's passie® Mode 3D!

Laura's passie® Mode 3D profiteert van de geweldige functies van het Nintendo 3DS-systeem om je unieke stijlen in 3D voor te schotelen, met stoffen die er zo weelderig uitzien dat je ze zo aan zou willen raken. Dankzij revolutionaire, nieuwe ontwerphulpmiddelen kun je je verbeelding op hol laten slaan, dus gebruik die kant-en-klare patronen om je eigen, volledig originele ontwerpen te creëren. Er zijn tal van opties om bijvoorbeeld asymmetrische zomen te maken, precieze controle te hebben over ieder kledingstuk dat je maakt en stoffen te personaliseren. Met de buitenste camera's van het Nintendo 3DS-systeem kun je zelfs een foto maken van het gewenste patroon, om het vervolgens toe te passen op je kledingontwerpen in het spel! De enige beperking is die van je eigen verbeelding, modeontwerper...

Paradeer je een weg door meer dan 50 missies. En als je het in je hebt, bereik je internationale erkenning met je stijlportfolio. Voorzie de sterren van mooie kleding en wie weet zie je je eigen creaties terug in het nieuws, als ze op de foto zijn gezet door de paparazzi bij premières of als ze in de schijnwerpers komen te staan op de covers van modebladen.

Bouw de garderobe van je dromen door alle belangrijke beslissingen tijdens de creatie van je eigen ontwerpen zelf te nemen, maar verlies de zakelijke kant niet uit het oog: beheer je budget, verkoop je unieke ontwerpen en koop nieuwe dingen om aan je constant groeiende materiaalkast toe te voegen. Dit spel is gemaakt door mensen die het klappen van de zweep kennen, en bevat echte tips en uitdagingen die geschreven zijn door modejournalisten. In de loop van je wilde carrière zul je oude looks opnieuw ontdekken, genieten van basiselementen en een grote verscheidenheid aan geweldige accessoires gebruiken. Ook kun je tijdens je werk als styliste gebruikmaken van zes trends uit de echte modewereld van 2012!

Maar iedere goede styliste weet dat het in de modewereld ook draait om de juiste connecties. In deze titel kun je schaarse voorwerpen vrijspelen via StreetPass als je andere ontwerpers in de dop op straat tegenkomt. Ook kun je je favoriete creaties draadloos met anderen delen, schaarse voorwerpen cadeau doen aan vrienden en het zelfs tegen een andere ontwerper opnemen in een stijluitdaging via Local Play!

Dus begin na te denken over de fantastische jurken en geweldige accessoires die je zult maken, want Laura's passie® Mode 3D is je poort naar een prachtige modewereld, alleen voor de Nintendo 3DS.

  • Vul je garderobe met je eigen verbluffende ontwerpen door gebruik te maken van de revolutionaire ontwerphulpmiddelen
  • Stort je op meer dan 50 modemissies en vergaar internationale bekendheid
  • Speel exclusieve voorwerpen vrij via StreetPass. Deel en verstuur voorwerpen, of daag je vrienden uit!
  • Gebruik de buitenste camera's van het Nintendo 3DS-systeem om patroonontwerpen te fotograferen en ze in het spel te gebruiken

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

UBISOFT

Ontwikkelaar

UBISOFT

Functies

StreetPass

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

24-11-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans