Spirit Camera: The Cursed Memoir

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 29-06-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Met Spirit Camera: The Cursed Memoir voor de Nintendo 3DS kunnen je haren, waar je ook bent, recht overeind gaan staan! Dit nieuwe Survival-horrorspel gebruikt Augmented Reality-technologie en de camera's van de Nintendo 3DS om je wereld in een ander daglicht te zetten. Je omgeving wordt gevuld met geesten om te bevechten, droombeelden om te ontrafelen en vreemde mysteries om op te lossen!

In het verhaal heb je de beschikking over een zeer speciale fotocamera, genaamd de Camera Obscura, waarmee je geesten kunt uitdrijven en Maya, een belangrijk personage in het spel, kunt bevrijden. Zij wordt gevangen gehouden in een duister landhuis door een vloek. In de echte wereld wordt deze vreemde camera aangestuurd door de camera's aan de buitenkant van het Nintendo 3DS spelsysteem. Wanneer spelers dit beeld zien via de Camera Obscura, zien zij de wereld om hen heen door de camera's van het spelsysteem en wordt je meegetrokken in de ultieme horror-ervaring!

Het spel wordt geleverd met een prachtig gemaakt AR-boek: Een legendarisch paars dagboek dat iedereen die ermee in aanraking komt zal vervloeken. Naarmate het verhaal vordert moeten spelers de bladzijdes van dit bovennatuurlijke object onderzoeken. Uit deze bladzijdes komen vreemde dingen en enge beelden op magische wijze tevoorschijn en het is aan jou om de vreemde krachten weer tot rust te bedaren.

Dit spel zal spelers bewegen om hun eigen omgeving te onderzoeken via de innovatieve horrorfilter van de Camera Obscura. Bestrijd enge geesten met een druk op de knop en zie een andere wereld op je scherm. Los het legendarische mysterie op, verstopt tussen de stoffige bladzijdes van het paarse dagboek. Naast het verhaal zijn er genoeg dingen vrij te spelen zoals een spelstand waarmee spelers foto's kunnen nemen van hun omgeving om te zien of er geesten stiekem dichtbij zijn. Er is ook een applicatie waarmee je foto's van iemands gezicht kunt nemen om te zien welke geest hen vandaag lastig valt of om het te gebruiken als gezichten van de geesten die je in het spel zult bestrijden! Het is natuurlijk allemaal niet echt... toch?

Spirit Camera: The Cursed Memoir is niet voor diegenen met zwakke zenuwen, want reken in dit spel op met adrenalinestoten gevulde survival horror-actie die je overal mee naartoe kunt nemen - alleen voor Nintendo 3DS.

  • Wordt geleverd met een prachtig AR-boek die spelers zullen gebruiken tijdens het spel
  • Vecht tegen geesten met de camera's aan de buitenkant van de Nintendo 3DS!
  • Neem foto's en zie hoe vervloekte geesten tevoorschijn komen

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

TECMO KOEI GAMES & Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

29-06-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans