LEGO® Pirates of the Caribbean The Video Game

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 10-05-2011

Ahoy maatjes! Disney Interactive Studios en TT Games nodigen je uit om de zeilen te hijsen en het anker te lichten voor een avontuur op open zee met LEGO® Pirates of the Caribbean The Video Game op de Nintendo 3DS. Met alle zwaardvechtactie die je gewend bent van de Pirates of the Caribbean-films gegoten in LEGO vorm, neemt dit nieuwe avontuur in deze serie je mee op een enerverende reis vol list en bedrog en zwaardgevechten! Begrepen?

De romp van dit piraten actie/avontuur zit tot de nok toe vol met gevechten, puzzels en ontdekkingstochten. Op je reis kom je langs bekende scènes uit de films die met liefde zijn omgevormd in de humoristische LEGO-stijl. In meer dan 20 levels reis je door deze geliefde locaties uit de films en beleef je al die memorabele momenten opnieuw, maar deze keer vanuit de kapiteinstoel! Als een gepokte en gemazelde piraat ben je op zoek naar schatten die je wilt hebben, zolang je ze kunt vinden. Gebruik al je vernuft om geheimen, schatten en hebbedingetjes te vinden...

In het spel kom je 70 bekende helden en schavuiten uit de films in LEGO-miniatuurvorm waaronder de beruchte kapitein Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann, kapitein Barbossa en vele anderen! Elk personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden en voorkeurswapens. Waar de ene gewoon niet zonder een pistool of geweer kan, kan een ander alleen maar uit de voeten met een oud, vertrouwd en vooral verroest zwaard. De intense zwaardgevechten in een wereld vol bier, goud en schitterende zwaarden voelen vernieuwd aan met die unieke LEGO-draai.

In de verhaalstand volg je de koers van kapitein Jack Sparrow in zijn queeste door de vier Pirates of the Caribbean-films. In de Free Play-spelstand breid je de bemanning verder uit en ga je in reeds bezochte gebieden op zoek naar vergeten schatten en eeuwige roem. Maar wat heb je aan je buit als je het niet uitgeeft? Je kunt je schatten die je hebt verzameld verzilveren in de Souvenir Shop om zo personages te verkrijgen voor Free Play en ook om hints en andere extra's te kopen!

Met de Nintendo 3DS kunnen spelers Play Coins inwisselen om nieuwe personages vrij te spelen en kunnen de degens gekruist worden met andere spelers in Pirate Duels via StreetPass. Het enige wat je hoeft te doen is een serie aanvallen en blokkeringen te kiezen voor jouw LEGO-piraat. Wanneer je andere spelers ontmoet zal een gevecht uitgevochten worden. Wanneer je wint is een stapel ervaringspunten jouw winst!

Wanneer dit alles je in de verleiding heeft gebracht om te kiezen voor een piratenleven, dan is het tijd om het ruime sop te kiezen met LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game op de Nintendo 3DS.

  • Met wel 70 personages en bekende locaties uit de filmserie
  • Ontdekkingen, gevechten en puzzels staan voor je klaar in 20 actievolle speelvelden
  • Je kunt uren gaan genieten op je zoektocht naar schatten, geheimen en hebbedingetjes die verstopt zijn in vernuftige plekjes door het gehele spel
  • Gebruik Play Coins en Pirate Duels met StreetPass voor nog meer schatten!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Disney Interactive Studios

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

10-05-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels