Metroid: Samus Returns

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 15-09-2017
Metroid: Samus Returns
Sluiten X

De wedergeboorte van een klassiek Metroid-avontuur

Abonneer je op op
YouTube

Verken samen met Samus Aran een onherbergzame planeet vol bloeddorstige levensvormen. Zij gaat op pad om de Metroid het hoofd te bieden in deze meesterlijke, nieuwe versie van het origineel, dat in 1992 is uitgebracht voor de Game Boy.

Het arsenaal van Samus Aran is uitgebreid met nieuwe moves en vaardigheden waarmee ze op de planeet kan overleven. Deze side-scrolling platformgame vol explosieve actie is een geweldige Metroid-belevenis voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Deze game wordt exclusief uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Inhoud:

  • Deze explosieve, side-scrolling platformgame is volledig opnieuw vormgegeven met oogstrelende 3D-graphics en rijke, sfeervolle kleuren.
  • De klassieke Metroid II: Return of Samus-gameplay wordt voorzien van een overvloed aan nieuwe content, inclusief gloednieuwe eigenschappen die gebruikmaken van een geheimzinnige energiebron met de naam Aeion, een krachtige counterslag en de mogelijkheid om vrij te richten.
  • Je kunt allerlei geheimen vinden en zo stukje bij beetje het verleden van de planeet SR388 ontdekken.
  • Naast de game worden er ook twee amiibo-figuurtjes van Samus Aran en Metroid (apart verkrijgbaar) uitgebracht. In deze game kun je ook de amiibo van Zero Suit Samus en Samus uit de Super Smash Bros.-serie gebruiken. Ga naar het gedeelte amiibo voor meer informatie!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Je hebt een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS (wordt apart verkocht) nodig om amiibo te kunnen gebruiken met Nintendo 3DS-, 3DS XL- en 2DS-systemen.

Let op: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. Op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL worden de beelden in 2D weergegeven. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

amiibo

Met amiibo (apart verkrijgbaar) kun je allerlei nieuwe items vrijspelen die goed van pas komen tijdens je missie in Metroid: Samus Returns. Je krijgt ook toegang tot extra content zodra je de game hebt uitgespeeld.

CI_Amiibo_Metroid_Samus.jpg

Samus Aran-amiibo

Als je de Samus Aran-amiibo gebruikt, kun je een reserve-Aeion-capsule vrijspelen. Daarmee wordt automatisch een bepaalde hoeveelheid Aeion-energie aangevuld als die opraakt. Als je de game voltooid hebt, kun je deze amiibo gebruiken om toegang te krijgen tot Metroid II-artwork in de galerie.

CI_Amiibo_Metroid_Metroid.jpg

Metroid-amiibo

De zachte Metroid-amiibo kun je tegen je systeem aan houden om de locatie van Metroid in jouw buurt te onthullen op je plattegrond. Als je de game voltooid hebt, kun je met deze amiibo de fusiestand vrijspelen. Dit is een volledig nieuwe moeilijkheidsgraad in combinatie met Samus’ fusiepak uit Metroid Fusion.

CI16_WiiU_Amiibo_Figures_samus.jpg

Samus-amiibo

Je kunt de Samus-amiibo gebruiken om een reserve-raketcapsule vrij te spelen. Deze vult je rakettenvoorraad aan als deze opraakt. Ook kun je deze amiibo gebruiken om exclusieve concept art uit Metroid: Samus Returns te zien in de galerie, nadat je de game hebt voltooid.

CI16_Amiibo_40_SSBBatch6_ZeroSuitSamus.jpg

Zero Suit Samus-amiibo

Als je de Zero Suit Samus-amiibo gebruikt, kun je een reserve-energiecapsule vrijspelen. Deze vult een bepaalde hoeveelheid energie aan als deze opraakt. Als je de game hebt voltooid, kun je deze amiibo gebruiken om toegang te krijgen tot de geluidsteststand in de galerie, zodat je de achtergrondmuziek van Metroid: Samus Returns kunt beluisteren.

amiibo gebruiken

Als je een New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL of New Nintendo 2DS XL hebt, kun je amiibo gebruiken door ze tegen de NFC-sensor op het onderste scherm aan te houden. Als je een Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS hebt, kun je amiibo gebruiken door middel van de NFC-lezer/-schrijver voor de Nintendo 3DS (apart verkrijgbaar).

Vanaf de release is ook de New Nintendo 3DS XL Samus Edition verkrijgbaar.*

New Nintendo 3DS XL Samus Edition**

Dit oranje New Nintendo 3DS XL-systeem is versierd met artwork van de intergalactische premiejager Samus Aran.

Metroid: Samus Returns Legacy Edition*

Zolang de voorraad strekt kunnen fans ook een speciale uitvoering van Metroid: Samus Returns bemachtigen. Daarin zit een Game Card-versie van de game, een downloadcode voor de oorspronkelijke Game Boy-game Metroid II: Return of Samus die je kunt gebruiken in de Nintendo eShop, een Steelbook®, een soundtrack-cd met 25 nummers uit de Metroid-serie, een badge met de letter S, een sleutelhanger en een artbook van 40 pagina's.*

CI_3DS_MetroidSamusReturns_LegacyEdition_nlNL.jpg

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

**De software is niet inbegrepen.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MercurySteam Entertainment / Nintendo

Functies

amiibo

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Angst
  • Geweld

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-09-2017

Leeftijdsclassificatie

7