Captain Toad: Treasure Tracker

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-07-2018

Gratis demo verkrijgbaar!

Er is een gratis demoversie van Captain Toad: Treasure Tracker beschikbaar. Die kun je downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of door op deze pagina in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.*


Beleef een groots avontuur met Toad en Toadette!

Abonneer je op op
YouTube

Verken allerlei listige levels die geïnspireerd zijn door Japanse 'tuindozen' die hakoniwa worden genoemd in Captain Toad: Treasure Tracker voor de Nintendo Switch. Je kunt de camera draaien en het scherm aanraken om de verborgen schatten beter te zien!

Meer dan 70 levels om te ontdekken!

Je avontuur neemt je mee naar allerlei soorten plaatsen, waaronder oude ruïnes, gloeiendhete vulkanen, griezelige spookhuizen, zonovergoten stranden en meer! Er zijn zelfs een paar Super Mario Odyssey-levels om te verkennen, zoals New Donk City!

Samen op schatzoektocht!

Je kunt de Nintendo Switch-versie ook met een vriend spelen door een set Joy-Con-controllers te delen. Je kunt de levels met z'n tweetjes verkennen* of de ene speler kan Toad of Toadette besturen terwijl de andere speler helpt door knolrapen op vijanden af te vuren!

Captain Toad: Treasure Tracker - Speciaal boek

Er zijn nog meer avonturen voor Toad en Toadette verkrijgbaar als betaalde downloadbare content!

Meer ontdekken

*Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

H2x1_NSwitch_CaptainToadTreasureTrackerSpecialEpisode_nlNL.jpg

Captain Toad: Treasure Tracker - Speciaal boek

Deze betaalde downloadbare content bevat achttien nieuwe uitdagingen, waaronder vijf nieuwe levels en nieuwe kronen om te zoeken in elk level!

Captain Toad: Treasure Tracker – Speciaal boek


Digitale bundel verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Als je de game nog niet hebt, kun je een digitale bundel kopen waar de hoofdgame en Captain Toad: Treasure Tracker - Speciaal boek in zit.

Digitale bundel: Captain Toad: Treasure Tracker + Captain Toad: Treasure Tracker - Speciaal boek

Je moet de Europese versie van Captain Toad: Treasure Tracker voor de Nintendo Switch hebben om toegang te krijgen tot downloadbare content.

Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig. Als er niet genoeg ruimte vrij is in het systeemgeheugen van je Nintendo Switch, kun je een compatibele microSD-kaart gebruiken. Ga naar Service en info voor meer informatie over compatibele microSD-kaarten.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands

Downloadgrootte

1690,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller