Luigi's Mansion 3

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 31-10-2019

Ontvang gouden punten ter waarde van € 6,00 als je voor 3 november koopt!

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Purchase_Goldpoints.png

Tot 3 november kun je dubbele gouden punten ter waarde van € 6,00 krijgen als je Luigi's Mansion 3 koopt in de Nintendo eShop, via deze spelpagina1 of met een downloadcode! Gebruik deze punten om te besparen op je volgende aankoop in de Nintendo eShop.

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Purchase_Voucher.png

Als je een Nintendo Switch-gamevoucher gebruikt om deze game te downloaden, ontvang je een bonus die gelijk is aan de helft van de hierboven vermelde waarde. Je ontvangt deze bonus boven op de gouden punten die je hebt ontvangen toen je de gamevouchers kocht.

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Purchase_SQ.png

Als je de game van tevoren bestelt, worden de spelgegevens automatisch2 op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 31 oktober 2019 wordt de game beschikbaar3 en kun je direct beginnen met spelen!

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (31 oktober 2019).
De extra punten worden binnen een week vanaf de release aan je account toegevoegd.

Een prachtig, luxueus hotel... Hier kan Luigi zich toch heerlijk ontspannen?

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Intro_Char_Luigi.png
NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Line_Intro.png

Ga samen met angsthaas Luigi op een geestige missie om Mario en zijn vrienden te redden in Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch!

Jij en een vriend kunnen elke eigen­aar­dige verdieping van het griezelhotel afstruinen in de lokale coöpstand, waarbij jullie samen tegen schalkse spoken vechten en paranormale puzzels oplossen.*

Welkom in Hotel de Eeuwige Rust!

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Resort_Char_Steward.png
NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Resort_Char_KingBoo.png

Een uitnodiging voor een verblijf in een luxe hotel met Mario en co., zo'n aanbod kan Luigi toch niet laten liggen? Zijn droom verandert echter al snel in een ware nachtmerrie wanneer spoken de boel op stelten zetten, en Mario en zijn vrienden in schilderijen worden opgesloten door koninklijke spookheid King Boo.

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Resort_Scr_01.png
NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Resort_Scr_02.png

Luigi moet zijn angst opnieuw opzij zetten om de snode plannen van King Boo te dwarsbomen en zijn vrienden te redden. Gelukkig kan hij wederom rekenen op de hulp van zijn goeie ouwe vriend professor K. Wibus, die weer de nodige noviteiten heeft klaarliggen.

Heeft u gereserveerd?

Je zult versteld staan van wat er allemaal in dit hotel te doen is! Zo is er bijvoorbeeld een restaurant in piratenstijl, een middeleeuws kasteel en zelfs… een piramide! Elke etage van het hotel heeft zijn eigen unieke thema.

Baan je een weg door verdieping na verdieping, los onderweg paranormale puzzels op en versla baldadige spoken.

In zo'n enorm hotel raak je gemakkelijk verdwaald. Gebruik de Virtual Boo om je te oriënteren of tips te krijgen van zijn maker, professor K. Wibus.

Gadgets voor de spokenjacht

Hij mag dan wel een bangerik zijn, maar Luigi is niet vies van een beetje spokenjagen... en de griezelige gasten in het hotel zitten er al veel langer dan gewenst!

Gebruik de fantoomflitser om de vervelende fantomen te laten schrikken en vang ze met je opgevoerde stofzuiger: de Spookzuiger G-00.

Deze spoken geven niet zomaar de geest. Sommige weten op vernuftige wijze te ontsnappen. Die arme donderstenen weten echter niet dat Luigi ook een paar nieuwe trucjes achter de hand heeft.

Glibberig gezelschap

NSwitch_LuigisMansion3_Overview_Sidekick_Char_Gooigi.png

In zo'n vreemd hotel kom je ongetwijfeld obstakels tegen die Luigi niet in zijn uppie kan overwinnen. Schakel in zulke gevallen hulp in van de nieuwste creatie van professor K. Wibus: Gooigi!

Deze slijmerige, groene dubbelganger kan zijn glibberigheid gebruiken om zich door nauwe doorgangen te wurmen, over stekels te lopen, zware objecten op te tillen en allerlei ongemakken te overwinnen.

Wist je dat Gooigi een uitstekende coöppartner is? Geef een Joy-Con-controller aan een vriend om samen door het hotel te struinen.*

Samen sidderen van angst!

Een van de voorzieningen van het hotel is de tumulttoren, waar je lokaal** of online*** met andere spelers op spokenjacht kunt gaan! Spelers die het helemaal bont willen maken, kunnen zich met tot wel zeven andere spelers op één Nintendo Switch wagen aan een potje Luigi tegen Gooigi!

Opmerking: in de toekomst wordt er betaalde downloadbare content uitgebracht voor Luigi's Mansion 3. Daarmee wordt nieuwe spelinhoud toegevoegd aan de multiplayerstanden 'tumulttoren' en 'Luigi tegen Gooigi'.

1Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

2Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om het downloaden te voltooien.

3Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice..

***Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

bg-overview-intro
bg-green
bg-brown
bg-purple
bg-red
bg-overview-sidekick
bg-overview-suitelife
carousel-bg-video
carousel-arrow-left
carousel-arrow-left-rollover
carousel-arrow-right
carousel-arrow-right-rollover
overview-purchase-end
overview-intro-end
overview-resort-end
overview-resort-intro-img
overview-share-img
overview-suitelife-end
overview-gadget-end
overview-sidekick-end
overview-sidekickbutton-end
overview-share-end
overview-suitelife-left
overview-gadget-carousel-nav-slam
overview-gadget-carousel-nav-suctionshot
overview-gadget-carousel-nav-burst
overview-sidekick-hands
overview-sidekick-gas
coop-teamwork-left
coop-teamwork-right
coop-help-left
coop-help-right
coop-trouble-end
coop-help-end
multiplayer-time-ghostblue
multiplayer-time-end
multiplayer-high-end

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Griezelen voor twee

NSwitch_LuigisMansion3_Coop_Trouble_Charas.png

Geef een Joy-Con aan een vriend om de ontberingen van de tumulttoren samen te doorstaan!* Nadat je Gooigi aan het begin van je avontuur hebt vrijgespeeld, kun je de rest van het verhaal met z'n tweeën beleven als Luigi en zijn glibberige groene dubbelganger.

Beide spelers kunnen ook spelen met een Nintendo Switch-Pro-controller of twee Joy-Con-controllers met een Joy-Con-houder.

Teamwork

Abonneer je op op
YouTube

In de lokale coöpstand kunnen twee spelers samen het griezelhotel verkennen, puzzels oplossen en hun Spookzuiger gebruiken om spoken te vangen. Dankzij zijn zachte lichaam is Gooigi in staat zich door nauwe doorgangen te wurmen en plekjes te ontdekken waar Luigi niet kan komen.

NSwitch_LuigisMansion3_Coop_Teamwork_Artworki.png

Hulp nodig?

Abonneer je op op
YouTube

Glibberig zijn heeft zo zijn voordelen, maar professor K. Wibus heeft ook laten weten dat Gooigi oplost als hij met water in aanraking komt. Pas dus op je tellen in vochtige ruimtes.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Goeie grutjes!

Speel in de tumulttoren met tot wel zeven andere spokenjagers op één Nintendo Switch!* Vorm teams van twee en neem het tegen elkaar op in gruwelijk leuke minigames.

Naar de top

Abonneer je op op
YouTube

Zin om samen aan een grote spokenschoonmaak te beginnen? Vorm online** of via de lokale draadloze multiplayerstand*** een team van maximaal acht spelers en doorsta samen de kwellingen van de tumulttoren!

NSwitch_LuigisMansion3_Multiplayer_High_Buhu.png

Werk samen om op elke verdieping zo snel mogelijk schoon schip te maken door spoken op te zuigen. Op je weg naar de top van elke toren zijn er bergen goud en bovennatuurlijke power-ups te verzamelen.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice..

***Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

Bestel nu

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Next Level Games

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Angst
  • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

31-10-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

31-10-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Chinees

Downloadgrootte

6828,33 MB