Super Mario Maker 2

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-06-2019
Super Mario Maker 2
Sluiten X

Bekijk de Super Mario Maker 2 Direct!

Abonneer je op op
YouTube

Je kunt deze game nu alvast bestellen

SuperMarioMaker2_HowToBuy_digital.png

Kun je niet wachten om te spelen? Je kunt Super Mario Maker 2 nu alvast bestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze spelpagina.*

Als je de game van tevoren bestelt, worden de spelgegevens direct en automatisch** op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 28 juni 2019 wordt de game beschikbaar*** en kun je direct beginnen met spelen!

Er zal ook een Nintendo Switch-stylus beschikbaar zijn als voorbestelbonus. Hieronder vind je meer informatie.****

Dit is het perfecte gereedschap om in de handheldstijl het Super Mario-level van je dromen te ontwerpen!

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (28 juni 2019). Van tevoren bestellen is alleen mogelijk bij sommige games.

Stylus beschikbaar zolang de voorraad strekt. Neem contact op met een winkel in je omgeving voor informatie over de beschikbaarheid.

Bouw wanneer je maar wilt en speel met iedereen

SuperMarioMaker2_CreateAnytime_Switch_scr.png

Steek de handen uit de mouwen en bouw de Super Mario-levels waar je altijd al van hebt gedroomd in Super Mario Maker 2, exclusief voor de Nintendo Switch! Maak gebruik van talloze nieuwe tools, onderdelen en functies, laat je fantasie de vrije loop en deel je pronkstukken met vrienden en spelers van over de hele wereld.

Breng je ideeën tot leven!

SuperMarioMaker2_IdeasToLife_scr_01_NL.jpg
SuperMarioMaker2_IdeasToLife_scr_02_NL.jpg

Je eigen Super Mario-levels bouwen is een koud kunstje en deze keer kun je de handen ineenslaan met een andere speler op één scherm. Selecteer allerlei iconische objecten en vijanden, plaats ze waar je maar wilt en kies uit vele verschillende thema's en stijlen. Je kunt je levels nu ook van een Super Mario 3D World-sausje voorzien!

SuperMarioMaker2_IdeasToLife_koopa.png

Je kunt zelfs bekende elementen combineren om dingen te maken die nog nooit eerder in een Super Mario-game zijn gezien!

Speel op jouw manier!

SuperMarioMaker2_PlayYourWay_scr_01_NL.jpg

In de nieuwe verhaalstand moet je het kasteel van prinses Peach weer helpen op te bouwen. Nintendo heeft al meer dan 100 levels voor je klaargezet, dus aan inspiratiebronnen en tips voor je volgende bouwwerk geen gebrek!

SuperMarioMaker2_PlayYourWay_scr_02_NL.jpg

Wil je pronken tegenover je vrienden? In de lokale draadloze multiplayerstand kunnen tot wel vier spelers tegelijk levels proberen uit te spelen op hun eigen Nintendo Switch. Maak een virtuele kamer aan, speel als Mario, Luigi, Toad en Toadette en laat de pret maar beginnen!

SuperMarioMaker2_PlayYourWay_characters.png

Delen met velen!

SuperMarioMaker2_Switch_Online.jpg
SuperMarioMaker2_Share_characters.png

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je je beste werken delen met de Super Mario Maker 2-community. Eens zien hoeveel spelers jouw levels kunnen uitspelen… Of waag zelf een poging in de levels van andere spelers. Je kunt levels ook lokaal opslaan en ze later offline spelen.

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

***Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

****Opmerking: dit product is alleen verkrijgbaar voor degenen die Super Mario Maker 2 Limited Edition van tevoren hebben besteld in de Nintendo eShop en bij hun bestelling een code voor de stylus hebben ontvangen op hun factuur. Doorloop het aankoopproces in de My Nintendo Store en voer de code in bij de betaling om de stylus te ontvangen. Per Nintendo-account kun je slechts één bestelling plaatsen. Er zijn geen verzendkosten. De levering vindt drie tot tien dagen na het inwisselen van de code plaats. Als je de code in de My Nintendo Store inwisselt, zijn de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de My Nintendo Store van toepassing.

De My Nintendo Store levert in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Je kunt de stylus niet gebruiken als het Nintendo Switch-systeem in de houder zit.

Gezondheids- en veiligheidsinformatie: houd dit product uit de buurt van jonge kinderen in verband met verstikkingsgevaar. Druk niet te hard met de stylus op het touchscreen. De punt van de stylus werkt mogelijk niet goed als er beschermfolie op het touchscreen zit.

Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

bg-yellow
bg-yellow-2
bg-black
box-screw-white
button-arrow-black
button-arrow-black2
button-arrow-white
seperator-bricks-yellow
seperator-grass
seperator-stone
overview-create-left
overview-create-right
overview-ideas-left
overview-ideas-right

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

SuperMarioMaker2_HowToBuy_digital.png

Downloadversie

Je kunt de downloadversie nu al bestellen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via de officiële Nintendo-website.* Je kunt in bepaalde winkels ook een downloadcode kopen.

SuperMarioMaker2_HowToBuy_digital_limited.png

Super Mario Maker 2
Limited Edition

Super Mario Maker 2 Limited Edition bevat een exemplaar van de game en een individueel lidmaatschap van 12 maanden van Nintendo Switch Online. Je kunt deze Limited Edition ook alvast bestellen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via de officiële Nintendo-website.*

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (28 juni 2019). Van tevoren bestellen is alleen mogelijk bij sommige games.

Voorbestelbonus:
Nintendo Switch stylus (Super Mario Maker 2-editie)

SuperMarioMaker2_HowToBuy_Preorder_Bonus.jpg

Er zal ook een Nintendo Switch-stylus beschikbaar zijn als voorbestelbonus. Dit is het perfecte gereedschap om in de handheldstijl het Super Mario-level van je dromen te ontwerpen!

Als je Super Mario Maker 2 Limited Edition van tevoren bestelt in de Nintendo eShop, krijg je bij je digitale factuur een My Nintendo Store-code. Deze kun je in de My Nintendo Store inwisselen voor de Nintendo Switch-stylus.

Je kunt de Nintendo Switch-stylus (Super Mario Maker 2-editie) ook ontvangen door Super Mario Maker 2 of Super Mario Maker 2 Limited Edition in een winkel voor te bestellen.

Stylus beschikbaar zolang de voorraad strekt. Neem contact op met een winkel in je omgeving voor informatie over de beschikbaarheid. Je kunt de stylus niet gebruiken als de Nintendo Switch in de houder zit.

Verkrijgbaar met Nintendo Switch-gamevouchers

SuperMarioMaker2_HowToBuy_voucher_NL.png

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, hebben we een exclusieve aanbieding voor je: het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma!

Hiermee kun je twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor slechts € 99,00. Elke voucher kan worden ingewisseld voor een downloadversie van een game uit de catalogus van het programma. Op deze manier kun je dus twee games voor een lagere prijs kopen!

Om een voorbeeld te geven: als je vandaag een voucher gebruikt om Super Mario Maker 2 alvast te bestellen en de andere voucher gebruikt om Super Smash Bros. Ultimate te downloaden, dan bespaar je € 30,98 ten opzichte van als je beide games los zou kopen in de Nintendo eShop!

Nintendo Switch Online-leden kunnen Nintendo Switch-gamevouchers kopen en inwisselen via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Gamecardversies

SuperMarioMaker2_Buy_Packshot_Standard_NL.png

Standaardversie

SuperMarioMaker2_Buy_Packshot_Limited_NL.png

Super Mario Maker 2 Limited Edition

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

BESTEL NU

BESTEL NU - GAMES DIGITAAL

Categorieën

Platformspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-06-2019

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

3027,24 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-06-2019

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-06-2019

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

3027,24 MB