Use Your Words

Systeem: Wii U Releasedatum: 27-04-2017

Roep je vrienden bijeen en lach je een breuk. Use Your Words is een partygame voor grappige mensen en hun vrienden!

Use Your Words is een game waarin spelers diverse minigames spelen en knotsgekke antwoorden moeten bedenken op allerlei vragen! Spelers kunnen hun smartphones en tablets als controller* gebruiken, wat zorgt voor een soepele en snelle gameplay. Spelers kunnen een van de verborgen House Answers gebruiken om andere spelers om de tuin te leiden, zodra iedereen zijn of haar stem mag uitbrengen.

Of je nu een groentje bent of een wereldberoemde komiek, deze game levert uren lang hilarische taferelen op. Roep je vrienden bijeen en lach je een breuk met Use Your Words!

Voor drie tot zes spelers (en nog veel meer toeschouwers)! Gebruik je smartphone als controller!*

Use Your Words omvat vier unieke minigames:

 • Sub The Title – Bekijk een kort fragment uit een film in een vreemde taal en schrijf vervolgens je eigen ondertitels!
 • Blank-o-Matic – Verzin zelf woorden om zinnen mee aan te vullen! Bedenk het leukste antwoord dat je kunt verzinnen!
 • EXTRA, EXTRA! – Schrijf een hilarische krantenkop of een onderschrift voor een lachwekkende foto!
 • Survey Says – Volg je instinct in deze razendsnelle minigame!

Inhoud

 • Vier hilarische minigames boordevol content!
 • Ondersteunt alle apparatuur met HTML5!
 • Met de Family Mode kun je voorkomen dat er vragen verschijnen die niet geschikt zijn voor kinderen.
 • Een klassieke soundtrack!
 • Talloze uren aan content. Er is nog meer content in de maak!
 • Tot wel 1000 toeschouwers kunnen toekijken en op hun favoriete antwoord stemmen!

*Opmerking: je hebt de Wii U GamePad nodig om door de menu’s in de game te navigeren, maar je kunt hem niet gebruiken om de minigames in Use Your Words te spelen. Om te kunnen spelen moeten minstens twee extra gebruikers een apparaat (zoals een smartphone of tablet) als controllers verbinden via de website wordsgame.lol. Ieder apparaat met een browser die websockets en HTML 5 ondersteunt, kan in de game als controller worden gebruikt. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Bordspel, Party

Spelers

3 - 6

Uitgever

Smiling Buddha Games

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

27-04-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

 • Wii U GamePad

Talen

Engels

Downloadgrootte

1003,38 MB