XType Plus

Systeem: Wii U Releasedatum: 31-07-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Retro-schietspel XType Plus mikt op pure 2D-schietactie en is nu te downloaden in de Nintendo eShop voor de Wii U.

In dit verticale schietspel moet je als een bezetene de trekker overhalen om te overleven, terwijl je een onbeduidend ruimteschip bestuurt in een strijd met oneindige aantallen willekeurig gegenereerde tegenstanders, die je stuk voor stuk moet verslaan. De missie is simpel: vernietig de vijand en zorg dat je niet geraakt wordt. Je missie gaat rustig van start, maar neemt al snel meedogenloze proporties aan. Vanaf dat moment moet je gevaren wel uit de weg gaan om te overleven. Als je drie levens verliest, is het uit met de pret.

Terwijl je er lustig op los knokt, kom je onophoudelijk onder vijandelijk vuur te liggen van enorme ruimteschepen die er organisch uitzien. In XType Plus telt elk schot. Enorme kogelregens dalen neer op je schip, met extreem weinig ruimte om tussen de kogels door te manoeuvreren. Een van je zegeningen is het kleine formaat van je schip – alleen bij een voltreffer op het midden van je schip ben je uitgeschakeld. Dat neemt niet weg dat je alsnog de reflexen van een straaljagerpiloot en de ogen van een havik nodig hebt om in leven te blijven.

Naast het knalwerk biedt XType ook wat nieuws in de vorm van de spelstand Plus, die je alleen op Wii U vindt. Hierin verruil je je levens voor seconden en speel je tegen de klok. Tel daar de EMP-bommen (elektromagnetische puls) en een groter vijandelijk arsenaal bij op, en de spanning is compleet.

Verbeter die o zo belangrijke topscore om een eremedaille in de wacht te slepen en neem het vervolgens in het klassement op tegen de beste spelers. Sterker nog, elke topscore die je uploadt, wordt vergezeld door een video van je spelsessie, zodat anderen je prestaties kunnen bekijken, of die nu goed zijn of niet! Het voordeel hiervan is dat je ook kunt zien hoe de beste tien spelers het zo ver hebben geschopt. Wie weet helpt dit je strijdplan te verbeteren in XType Plus, een lichte, gestroomlijnde en intense uitdaging voor alle schietfans met een Wii U.

  • Vernietig een eindeloze stroom vijanden en ga voor de topscore.
  • Strijd tegen de klok in de spelstand Plus, nieuw voor de Wii U.
  • Upload speelvideo's en bekijk speelsessies van andere spelers.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

1

Uitgever

PhobosLab

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

31-07-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels

Downloadgrootte

105,50 MB