Year Walk

Systeem: Wii U Releasedatum: 17-09-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf eind maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

CI7_WiiUDS_YearWalk.jpg

Beleef een griezelige pelgrimstocht door een bovennatuurlijk woud in Year Walk voor de Nintendo eShop op de Wii U.

Ervaar een meeslepend avontuur dat gebaseerd is op Zweedse folklore en ga op zoek naar een toekomstvisioen in deze unieke game in first-person-perspectief. Slechts weinigen keren terug van zulke gevaarlijke expedities. Hoor jij bij de uitverkorenen?

Bij elke stap die je zet in het duistere landschap, raak je verder in de ban van de sfeer van Year Walk. Los cryptische puzzels op die je onderweg tegenkomt, door de Wii U GamePad op creatieve manieren te gebruiken. Onderzoek je omgeving door middel van bewegingsbesturing, draai voorwerpen door de GamePad te bewegen, en let op de geluiden die je hoort voor hints en aanwijzingen.

Als je geconfronteerd wordt met vreemde wezens en mysterieuze visioenen, wordt de GamePad je gids. Kijk naar het scherm van de GamePad om de kaart en een kleine folklore-encyclopedie te raadplegen. Als je een aantekening wilt maken, kun je de stylus en de GamePad gebruiken als pen en papier. Schrijf je ideeën op, doorgrond puzzels en ontcijfer aanwijzingen.

Ontrafel de geheimen die schuilgaan tussen feit en fictie, en heden en verleden in Year Walk voor de Wii U.

  • Ervaar een meeslepend avontuur dat gebaseerd is op Zweedse folklore, met behulp van de Wii U GamePad.
  • Gebruik de GamePad om je omgeving te onderzoeken, voorwerpen rond te draaien, en puzzels op te lossen.
  • Raadpleeg een encyclopedie, kijk op je kaart, maak aantekeningen en volg aanwijzingen op het touchscreen van de GamePad.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Simogo

Ontwikkelaar

Dakko Dakko

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

17-09-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

761,00 MB