Paper Mario: Color Splash

Systeem: Wii U Releasedatum: 07-10-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Probeer te achterhalen waarom de Toads hun kleur verliezen en red Kleureneiland in Paper Mario: Color Splash, een hilarisch avontuur boordevol actie, exclusief voor de Wii U!

Abonneer je op op
YouTube

Het meest kleurrijke avontuur ooit!

Nadat er bij prinses Peach een kleurloze Toad met de post is bezorgd, vertrekt Mario naar Kleureneiland: een papieren paradijs dat snel zijn kleur verliest en voor de ondergang moet worden behoed. Met je nieuwe metgezel Toon en een handige verfhamer kun je wereld opnieuw kleur geven en de geheimzinnige dader bij zijn lurven pakken.

WiiU_PMCS_S_environment_MarmaladeValley_02.bmp

Knippen en plakken

Overal - van zonovergoten stranden tot gloeiend hete vulkanen - moet je op zoek gaan naar verfsterren om nieuwe routes en gebieden op Kleureneiland te ontdekken. Alles in deze wereld bestaat uit papier, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Als een hindernis je de weg verspert, kun je hem uitknippen. Dat is slechts een van de vele trucjes waarmee je papieren puzzels kunt oplossen.

WiiU_PMCS_S_Battle_Koopa_cheepcheep_fireflower.bmp

Knokken met kaarten

Als er slechteriken in de buurt zijn, kun je korte metten met ze maken in turn-based gevechten waarin een goede timing net zo belangrijk is als strategisch inzicht. Kies gevechtskaarten en maak ze sterker met verf op het touchscreen van de Wii U GamePad. Zodra je kaart klaar is, kun je hem op de tv gebruiken om je tegenstanders een veeg uit de pan te geven! Er zijn allerlei gevechtskaarten. Met sommige kaarten kun je vijanden aan jouw kant laten meevechten, met andere kun je onder meer brandblussers en föhns met buitengewone krachten tevoorschijn toveren.

Zet Kleureneiland in de verf en los het raadsel van de kleurloze Toads op in Paper Mario: Color Splash, exclusief voor de Wii U.

Ga naar 'Verhaal en personages' om te zien hoe het verhaal verdergaat...

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Toad.jpg

Hé!!! Waarom strijkt Mario met de eer? Als je het mij vraagt, zijn de Rescue V de echte helden van dit avontuur... Daarvoor hebben we harde bewijzen! Bekijk onze heldendaden zelf

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

 

De kleuren verbleken, een mysterie ontvouwt zich...

De hoofdrolspelers

In Paper Mario: Color Splash kom je tal van oude bekenden tegen, evenals een paar nieuwkomers. Hier zie je wie er meespeelt in dit kleurrijke avontuur:

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Mario.jpg

Mario

De held van het verhaal is in deze game zo plat als een dubbeltje! Met zijn nieuwe verfhamer kan Mario Kleureneiland opnieuw in de verf zetten.

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Bucket.jpg

Toon

Dit praatgrage verfblik vergezelt Mario op zijn reis en geeft onderweg bruikbaar advies.

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Peach.jpg

Prinses Peach

Deze adellijke dame gaat met Mario naar Kleureneiland waar ze de afzender van de kleurloze Toad probeert te vinden. Wil iemand haar op het verkeerde been te zetten?

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Toad2.jpg

De Toads

Deze vrolijke vrienden worden van hun kleur beroofd door Slurp Guys. Gebruik de verfhamer om ze er weer bovenop te helpen.

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_ToadGroup.jpg

Reddings-Toads

Deze dappere groepen Toads helpen iedereen in nood. Ga naar Rescue V om de Toads in actie te zien.

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_ShyGuy.jpg

Slurp Guys

Deze dieven beroven alles en iedereen van zijn kleur. Zij zullen toch niet de oorzaak van alle ellende zijn?

CI7_WiiU_PaperMarioColorSplash_Bowser_MS7.jpg

???

Wie maakt de inwoners van Kleureneiland het leven zuur? We hebben echt geen flauw idee...

Kijk in het gedeelte Gameplay wat onze helden te wachten staat!

 

Gameplay

Kleureneiland heeft je hulp nodig! Zet het eiland opnieuw in de verf door puzzels op te lossen, vijanden lik op stuk te geven en verfsterren te verzamelen. Pak je verfhamer en ga aan de slag!

Een papieren paradijs in nood!

De Slurp Guys beroven alles en iedereen van zijn kleur. Nu de grote verfsterren zijn verdwenen, zijn de verschillende regio's van het eiland ontoegankelijk geworden. Lekker is dat!

Kleine verfsterren bieden toegang tot nieuwe levels, terwijl je met grote verfsterren complete gebieden van Kleureneiland kunt verkennen.

Ontdek een paar van de exotische hoogtepunten die Kleureneiland te bieden heeft:

Hamer erop los!

Als je een kleurloze plek ziet, of een Toad die wel een likje verf kan gebruiken, dan komt de gloednieuwe verfhamer van Mario goed van pas. Geef de wereld opnieuw kleur! Misschien word je wel beloond met munten of andere handige hebbedingetjes.

Abonneer je op op
YouTube

Jij bent geknipt voor deze missie

Als je weg wordt versperd door een lastige hindernis, knip hem dan uit! Je kunt de 3D-wereld in een plat vel papier veranderen. Op het touchscreen op de Wii U GamePad kun je elementen uitknippen en zo obstakels opruimen om Mario naar nieuwe gebieden te laten reizen.

Abonneer je op op
YouTube

Papieren puzzels

In een wereld die volledig uit papier bestaat, kunnen zelfs de meest alledaagse dingen je verrassen. Kun je niet verder omdat het pad is opgevouwen? Misschien vind je wel een uitvouwblok waarmee je dit euvel kunt verhelpen. Kleureneiland is een 3D-wereld waarin tal van geheimen zijn verborgen. Als je de schaduwen betreedt, vind je misschien wel iets bijzonders.

Abonneer je op op
YouTube
CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_ToadGroup.jpg

Toads in actie

Geen nood! Overal op Kleureneiland kom je groepen dappere reddings-Toads tegen, die iedereen helpen die in de nesten zit. Helaas hebben ze zelf ook wel eens hulp nodig, dus help ze een handje als ze in de penarie zitten.

Leugens! Leugens! Ga naar 'Rescue V' om te zien hoe de vork écht in de steel zit.

Wat is er aan de hand?

In Paper Mario: Color Splash neem je het op tegen vijanden in gevechten waarvoor je zowel timing als strategisch inzicht nodig hebt. Kies eerst een gevechtskaart op het touchscreen van de Wii U GamePad...

In het begin zijn je kaarten misschien nogal flets en zwak, maar je kunt ze sterker maken met verf. Houd wel je voorraad verf in het oog! Als je kaart klaar is, kun je hem op de tv gebruiken en je vijanden lik op stuk geven.

Abonneer je op op
YouTube

Ten aanval!

Als je op het juiste moment op de knoppen drukt, worden je aanvallen krachtiger en loopt Mario minder schade op door vijandelijke aanvallen.

CI7_WiiU_PaperMarioColorSplash_ShyGuyHammer.jpg

Dit is geen doorgestoken kaart

Breid je verzameling gevechtskaarten uit door op het hele eiland ?-blokken te zoeken, gevechten te winnen, kleurloze plekken in te kleuren en meer. Je kunt in Kleurpoort ook kaarten kopen met munten.

Hier zie je een paar soorten kaarten:

Wat is dat daar?

Abonneer je op op
YouTube

Als je goed kijkt, zie je misschien een paar voorwerpen die niet helemaal thuishoren op Kleureneiland. Als je een van deze vreemde dingen tegenkomt, kun je een dingkaart gebruiken. Daarmee kun je bijzonder krachtige en spectaculaire aanvallen lanceren, die erg goed van pas komen als je oog in oog staat met een eindbaas. Sommige dingkaarten kun je zelfs gebruiken in puzzels.

Tuurlijk, Mario is een stoere jongen, maar wij halen de kastanjes uit het vuur! Ga naar 'Rescue V' voor de ware feiten.

 

Rescue V

CI_WiiU_PaperMarioColorSplash_Toad.jpg

"Ik geloof best dat Mario de ster van deze game is. Zijn naam staat niet voor niks op de verpakking, lijkt me... Maar waarom zou hij voortdurend met de eer moeten strijken?"

Helden zijn helemaal nergens zonder hun trouwe handlangers! De Toads van Rescue V staan paraat om de wereld te beschermen. Wij zijn de dapperste helden ooit!

Bekijk de heldendaden van Rescue V zelf!

Abonneer je op op
YouTube

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

07-10-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

9169,00 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

07-10-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad