• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop - The Legend of Zelda: Tri Force Heroes


    23-10-2015

    Vecht als dapper drietal en versla het kwaad in The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Kom de koning te hulp en bundel je krachten met andere helden in een gloednieuw avontuur voor drie spelers!

    Het modebewuste koninkrijk Hytopia staat op de rand van de afgrond als de prinses wordt gedwongen om smakeloze vodden te dragen. Om het koninkrijk te redden is een held nodig... of drie. Speel samen met je vrienden via Local en Download Play* of roep online** de hulp in van helden van over de hele wereld om je missie tot een goed einde te brengen. Je kunt levels zelfs in je eentje spelen met behulp van wezens die Doppels worden genoemd, die je op je avontuur kunnen helpen.

    Reis door 30 levels in de levensgevaarlijke Drablands: van bevroren grottenstelsels tot vulkanen vol lava. Als je niet verder lijkt te kunnen, ga dan op de schouders van je reisgenoten staan om een totem te vormen en zo een oplossing te vinden. Zoek nieuwe en originele manieren om puzzels op te lossen, gooi je vrienden naar hooggelegen stukken en toren uit boven angstaanjagende vijanden.

    Na iedere overwinning kun je je buit en Rupees omtoveren tot stijlvolle outfits waarmee je held nieuwe krachten krijgt voor het volgende avontuur. Als je een pauze wilt inlassen, kun je je uitdossen voor een gevecht tegen twee andere spelers in het Coliseum. Gebruik de voorwerpen die je in de acht unieke arena's vindt, en vecht als een leeuw om bijzondere prijzen in de wacht te slepen.

    Als je The Legend of Zelda: Tri Force Heroes vóór 19 november 2015, 23:59 uur in de Nintendo eShop koopt, krijg je bovendien het thema 'Legend of Zelda: Tri Force Heroes: totemteam' voor het HOME-menu van je Nintendo 3DS.***

    Kom meer te weten over samenwerking, verschillende outfits en nog veel meer op onze The Legend of Zelda: Tri Force Heroes-website.

    The Legend of Zelda: Tri Force Heroes is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Let op: voor Download Play heeft iedere speler een Nintendo 3DS-systeem nodig (apart verkrijgbaar).

    **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

    ***De downloadcode voor het thema 'Legend of Zelda: Tri Force Heroes: totemteam' is na aankoop te zien op het scherm en op het aankoopbewijs. Je kunt de downloadcode gebruiken tot 17-12-2015, 23:59 uur.