Fantasy Pirates

Fantasy Pirates

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 02-07-2015
Fantasy Pirates
Sluiten X

Ga op avontuur met de piratenclan. Bevaar de zeeën op zoek naar eilanden en forten vol schatten. Betreed een fantasiewereld vol wonderlijke verschijnselen, zoals zeemonsters en mysterieuze schepen. Houd schatten en vijanden in het oog met het simpele doch doeltreffende navigatiesysteem. Je fantastische piratenschip kan uit het water springen en duiken. Die eigenschappen heb je hard nodig om obstakels te ontwijken en het avontuur uit te spelen.

Je kunt zeer nauwkeurig schieten met de intuïtieve besturing van het touchscreen. Speel speciale wapens vrij, zoals een extreem krachtig en allesvernietigend kanon, of een speciale bonus waarmee je zo klein wordt als een vlo. Neem het op tegen je vrienden en de rest van de wereld in de online spelstand voor één tegen één. Zo kun je de beste piraat aller tijden worden!

  • Adventure Mode met een piramidevormige kaart, waarbij je zelf je koers en de moeilijkheidsgraad bepaalt.
  • Volledige vrijheid en doeltreffende navigatiemogelijkheden
  • Een van de uitdagendste games in de eShop met meer dan vijftien vijanden tegelijkertijd
  • Neem het op tegen een andere speler in de online of lokale multiplayerstand voor één tegen één om de beste piraat ter wereld te worden.
  • Ontzagwekkende eindbazen

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo Network ID. Op het Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Nintendo 3DS-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Nintendo 3DS-systeem moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

1 - 2

Uitgever

EnjoyUp Games

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-07-2015

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

396 blokken