SAMURAI WARRIORS: Chronicles 3

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 24-06-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Voer het bevel over geduchte krijgers en bind de strijd aan met duizenden vijanden in SAMURAI WARRIORS: Chronicles 3, dat je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Gebruik de simpele en intuïtieve besturing om korte metten te maken met hordes tegenstanders in gevechten boordevol actie, en leid je troepen naar de overwinning!

Ontdek alternatieve versies van de Japanse geschiedenis en ontmoet generaals die honderden jaren geleden leefden in het Sengoku-tijdperk. Je hebt zowel strategisch inzicht als zwaardvechtkunsten nodig om te zegevieren in veldslagen waarin je steevast in de minderheid bent. Gebruik het touchscreen om te wisselen tussen maximaal vier speelbare personages in realtime en om bevelen te geven aan je troepen op het hele slagveld.

Zorg dat het moreel van je manschappen op peil blijft en breek de wil van je vijanden om door te vechten. Je kunt gebruikmaken van tal van verschillende aanvallen om elke vijandelijke soldaat tegen te houden. Je kunt nu superkrachtige Hyper Actions gebruiken, of de strijd in je voordeel beslechten met War Arts die extra ervaringspunten opleveren, je bewegingssnelheid vergroten en meer! Als je in de strijd bepaalde doelen volbrengt, krijg je ook nieuwe illustraties voor in je Battle History.

Tussen de veldslagen door kun je generaals uitnodigen voor een theeceremonie, waarbij je nieuwe allianties kunt sluiten en unieke gesprekken kunt voeren. Trek ten strijde in stijl door het uiterlijk van je personage aan te passen en kostuums te gebruiken van beroemde historische figuren. Je kunt je wapens versterken om er zeker van te zijn dat je je tegenstanders de baas kunt. Via SpotPass en StreetPass kun je ook punten verdienen waarmee je je wapens kunt upgraden!

In de Challenge Mode moet je een aantal missies na elkaar volbrengen binnen een bepaalde tijd, terwijl duizenden vijanden je het leven zuur proberen te maken! Als je je doel bereikt, kun je je scores zelfs in de online ranglijsten zetten om te zien hoe goed je bent in vergelijking met andere veldheren.

Duizenden vijanden en spectaculaire veldslagen staan je te wachten in SAMURAI WARRIORS: Chronicles 3 voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

  • Trek ten strijde tegen enorme vijandelijke legers in enorme veldslagen.
  • Gebruik het touchscreen om tussen personages te wisselen en bevelen te geven.
  • Voltooi missies binnen een bepaalde tijd en vecht tegen talloze vijanden in de Challenge Mode, en kijk hoe goed je bent in vergelijking met andere krijgers in de online ranglijsten.
  • Pas het uiterlijk en de wapens van je personage aan om je eigen stijl te gebruiken.
  • Verdien punten om je wapens te verbeteren via SpotPass en StreetPass.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

KOEI TECMO

Ontwikkelaar

Omega Force

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

24-06-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels

Downloadgrootte

22672 blokken