Splash or Crash

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 28-02-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

PLONS!

Hoorde je dat? Dat was de zoveelste steen die terecht kwam in het water op de bodem van de put! En nu... ben jij aan de beurt! Haal jij ook de bodem van de put, of botst je steen onderweg ergens zo hard dat hij breekt? Dat is de uitdaging die je wacht in Splash or Crash voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL, exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Het klinkt misschien simpel, maar de actie van Splash or Crash is verrassend uitdagend! Want ook al hoeft je steen alleen maar de bodem van de put te raken, er is geen enkele garantie dat hij die ook bereikt! Zodra je de steen hebt laten vallen, moet je al je behendigheid gebruiken om hem voorbij de obstakels op zijn weg te sturen. Hoe dieper de steen is gevallen, hoe harder hij gaat. Als je een obstakel raakt remt de steen af, maar verlies je ook kostbare HP (de 'gezondheid' van je steen). Als je steen alle HP heeft verloren, moet je weer opnieuw beginnen!

Gelukkig kun je je kans op winst vergroten door ballonnen (die HP toevoegen) te raken en door donuts (die je snelheid verhogen) te vallen. En snelheid is van belang, omdat je voor een écht hoge score moet proberen de bodem van de put zo snel mogelijk te bereiken. Dus eigenlijk zijn er twee uitdagingen: niet botsen, en zo snel mogelijk die verlossende plons bereiken!

Met tien verschillende putten om te verkennen en tien verschillende voorwerpen om erin te gooien - elk met unieke eigenschappen die een eigen aanpak verlangen - ontstaat een flink aantal combinaties om je score mee te verbeteren. Als je eenmaal een paar snelle tijden hebt gehaald, kun je die via StreetPass met andere mensen delen, zodat iedereen kan zien dat jij de beste stenenbestuurder bent!

  • Stuur je steen voorbij allerlei hindernissen om de bodem van de put zo snel mogelijk te bereiken!
  • Ontgrendel tien putten en tien verschillende voorwerpen om erin te gooien
  • Breek snelheidsrecords en deel je scores via StreetPass met andere spelers

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Poisoft

Functies

Internet, StreetPass

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

28-02-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels

Downloadgrootte

194 blokken