LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 19-06-2012

Het Dynamische Duo is terug om Gotham City te bevrijden van die vervelende slechteriken en dit keer krijgen ze zelfs hulp van andere superheldenvriendjes! Batman en Robin komen terug om hun geliefde stad te redden van de vernietiging in LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor de Nintendo 3DS!

Grijp wederom je cape en handschoenen in dit vervolg op het eerste LEGO Batmanspel. Vecht tegen boeven, gebruik je detective-vaardigheden om slechteriken te berechten en veeg de stad schoon van de plotselinge misdaadgolf. Speel als je favoriete personage en verken geweldige omgevingen van LEGO-stenen tijdens je schurkenjacht. Tijdens deze jacht zul je wisselen van personage om puzzels op te lossen, LEGO-knopen te verzamelen, Minikits te bouwen en misschien zelfs verborgen gouden LEGO-stenen te ontdekken die geheime extra's vrijmaken in Gotham City. Met een compleet nieuw verhaal, leuke verzamelbare snuisterijen en te gekke nieuwe pakken is het dragen van een maillot nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Bruce Wayne wordt gekroond met de prestigieuze "Man of the Year"-prijs, maar lang kan hij er niet van genieten, want The Joker en Harley Quinn besluiten dat de prijs veel beter boven hun open haard past. Gelukkig hebben Batman en Robin een goede vriend die hen kan helpen met deze ongein... Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Superman! Hij komt versterking bieden om zijn eigen vijand Lex Luthor te verslaan, omdat deze samenzweert met de Joker. Daarnaast zul je andere DC-superhelden zoals Wonder Woman, The Flash en Green Lantern tegenkomen. Ze dragen allemaal hun steentje bij om al die beruchte criminelen te verslaan. Er zijn wel 50 DC Comics-personages te verzamelen, dus er zit zeker een mini-favoriet van jou tussen!

Bereid je deze keer voor op LEGO-personages die maar al te graag kletsen, want dit is het eerste LEGO-spel waarin je ze zult horen praten! Met een echte stem komen de mini-personages nog meer tot leven en zorgen ze voor leuke momenten. Fans van de serie en nieuwkomers zullen allen genieten van de onberekenbare personages en lachen om de luchtige humor die de LEGO-spellen zo beroemd maken.

Waarom niet om je creatieve kant laten zien wanneer je personages aan gaat passen? En als je toch bezig bent, vergeet dan niet om de unieke speciale mogelijkheden van je personage te bekijken. Met gasten zoals Superman ben je ook vrij om lekker rond te vliegen en te spelen met nieuwe krachten zoals Super-Breath en Heat Vision. Natuurlijk is Superman nog steeds kwetsbaar voor Kryptonite, maar Robin's Hazard Suit laat hem door giftige stoffen lopen en er is nog veel meer te ontdekken. Denk aan andere pakken die andere krachten geven. Raak bekend met de sterktes en zwaktes van de personages om ze goed in te kunnen zetten!

Batmans vrienden zijn van de partij om hem te helpen, dus waarom jij niet? Je kunt vechten tegen een vriend of iemand uit je familie via lokale draadloze communicatie. Vergeet niet gebruik te maken van de voordelen van de StreetPass functie ook voor de VS/Co-opspelstand.

Haal dit charismatisch, misdaadbestrijdend avontuur in huis en veeg de straten schoon in LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor de Nintendo 3DS.

  • Probeer alle 50 DC Comics personages te verzamelen waaronder The Flash, Wonder Woman en vele anderen.
  • Speel alleen of met een vriend. Geniet van de VS/Co-opspelstand via StreetPass of ga de strijd aan tegen een vriend via lokale draadloze communicatie.
  • Verzamel LEGO-knopen, bouw Minikits en ontdek verborgen gouden LEGO-stenen die geheime extra's vrijmaken in Gotham City.
  • Hoor voor het eerst personages praten in een LEGO-videospel!
  • Gebruik nieuwe krachten zoals vrij rondvliegen en ontdek hoe nieuwe pakken andere krachten vrijspelen voor jouw team.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Warner Bros. Games

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

19-06-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans