YO-KAI WATCH™ 3

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 07-12-2018
YO-KAI WATCH™ 3
Sluiten X
Abonneer je op op
YouTube

Er zijn overal ondeugende wezentjes, die bekendstaan als Yo-kai, te vinden. Het is aan Nate en Hailey Anne om met ze bevriend te raken, met ze te vechten en problemen met ze op te lossen in YO-KAI WATCH™ 3 voor de systemen uit de Nintendo 3DS-familie!

Volg twee parallelle verhalen en ontrafel de mysteries achter vreemde waarnemingen terwijl je meer dan 600 Yo-kai ontmoet. Maak tijdens gevechten gebruik van een nieuw 3x3-rastersysteem en ontdek de strategie die bij je past.

Meer Yo-kai, meer raadsels! 'Merican Yo-kai zijn naar YO-KAI WATCH™ 3 gekomen en het zijn echte lastpakken. Over lastpakken gesproken, in BBQ herrijzen zombies uit hun graven en Nate moet het dorp zien te bevrijden tijdens Zombie Night.

Als je het in je broek doet voor zombies, kun je altijd op schatzoektocht gaan met de groep Yo-kai Blasters T om samen de willekeurig gegenereerde dungeons te verkennen en de waarheid achter de mysterieuze ruïnes te ontsluieren die over het hele land verborgen liggen.

 • • Ontmoet Hailey Anne en Usapyon, die in Springdale verschillende zaken onder de loep nemen als Yo-kai-detectives
 • Verken de op Amerika gebaseerde locatie, St. Peanutsburg, waar 'Merican Yo-kai de boel op stelten zetten
 • • Vecht tegen gloednieuwe eindbazen, ontmoet meer dan 600 Yo-kai en maak tijdens gevechten gebruik van een nieuw 3x3-rastersysteem
 • Ga in BBQ op een raftavontuur, probeer een nieuwe Crank-a-kai uit en bied nieuwe 'Merican Yo-kai het hoofd
 • Train je eigen Nyan, een katachtige Yo-kai, in Build-a-Nyan
 • Vecht tegen zombies in de splinternieuwe spelstand Zombie Night. Ze zijn overal!
 • Maak verbinding met versies van YO-KAI WATCH® 2 en YO-KAI WATCH BLASTERS om speciale Yo-kai te krijgen
 • • Ontdek schatten en baan je een weg door willekeurig gegenereerde dungeons als lid van de groep Yo-kai Blasters T

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Leeftijdsclassificatie

 • 7
 • Angst
 • Geweld

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

7

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels

Downloadgrootte

27079 blokken