Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition

Systeem: Wii U Releasedatum: 10-04-2014

Na een explosie weten een aantal van Gotham City's meest kwaadaardige schurken de macht te grijpen in Blackgate Prison. Batman komt in actie om de ooit zo sterk beveiligde gevangenis veilig te stellen in een uniek verhaal dat zich drie maanden na de geberurtenissen in Batham: Arkham Origins op Wii U afspeelt. De Joker, Penguin en Black Mask hebben allemaal hun eigen territorium bepaald binnen de muren en met vele andere gevaarlijke vijanden in het binnenste van het complex, wordt het een duistere nacht voor de gemaskerde misdaadbestrijdiger in Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition, beschikbaar in de Nintendo eShop voor Wii U.

Batman kan door Blackgate Prison slingeren, glijden, kruipen en klauteren en vijanden verrassen met gadgets als explosieve vloeistof of zijn vertrouwde Batarang. Zoek naar verborgen voorwerpen door gebruik te maken van Detective Mode en verzamel uitrusting om nieuwe routes te openen en nieuwe gebieden te verkennen. Ook kun je de superschurken op een door jou bepaalde volgorde aanpakken, maar wees voorzichtig: sommige vijanden zijn moeilijker te verslaan zonder bepaalde hulpmiddelen in je arsenaal.

De vrije gevechtstijl is compleet opnieuw herontworpen voor het zijaanzicht, met vijanden die in de vleugels van het gebouw wachten voor ze zich in het strijdgewoel werpen. Batman kan tevens ervoor kiezen om te sluipen en in de schaduwen te blijven, alvorens toe te slaan. Activeer Predator Mode om precies te kunnen zien welke kant vijanden op kijken of op je op het punt staat opgemerkt te worden.

Verken Blackgate Prison in HD, waarbij je gebruikmaakt van de nieuwe isometrische plattegrond en het hintsysteem om je weg eenvoudiger te vinden en je doelen in het oog te houden. Toon de plattegrond op het scherm van de Wii U GamePad of vervolg je avontuur volledig op het tweede scherm als de televisie even niet beschikbaar is.

  • Een uniek verhaal dat zich drie maanden na Batman: Arkham Origins op de Wii U afspeelt, verteld via met de hand getekende scènes en volledig ingesproken stemmen.
  • Verken Blackgate Prison in HD met gebruik van de nieuwe isometrische plattegrond en het hintsysteem
  • Beleef de snelle, vloeiende gevechten van de serie vanuit een 2D-zijaanzicht.
  • Baan je een weg door Blackgate Prison en pak schurken aan op een door jou gekozen volgorde, met een keur aan gadgets.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Warner Bros. Interactive Entertainment

Ontwikkelaar

Armature

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

10-04-2014

Leeftijdsclassificatie

16

Controller

  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch

Downloadgrootte

2773,81 MB