RUNBOW

Systeem: Wii U Releasedatum: 03-09-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Ren je rot in Runbow, een 2D, zijwaarts scrollende party-platformer in de Nintendo eShop van de Wii U!

Sprint door levendige levels waarin platformen verschijnen en verdwijnen doordat de achtergrond constant van kleur verandert. Probeer zo goed mogelijk op de verkleurende omgevingen af te stemmen om ritmisch door de levels te rennen en springen!

Runbow zit boordevol meerspelerplezier voor maximaal negen spelers. Verzamel je vrienden online of in je huiskamer en gebruik tal van controllers, waaronder de Wii U GamePad, Wii U-controller Pro, Wii-afstandsbediening en Nunchuk of traditionele Controller Pro.

Ren door unieke spelstanden als King of the Hill, Arena en de Bowhemoth, een ruim dertig minuten durende beproeving die het uiterste vergt van je platformbehendigheid! In de ColourMaster-stand bestuur je zelf de regenboog; gebruik de Wii U GamePad om de achtergrond van kleur te laten verspringen en obstakels te veranderen, dit alles om te voorkomen dat de renners het eind van het level bereiken.

Spelers die een pittige uitdaging wel kunnen waarderen, zitten goed in de Adventure Mode, Runbows eigen eenspelercampagne met 140 uitdagingen. Als het toch wat te hoog gegrepen blijkt om alle medailles te scoren of de sluwe Satura te verslaan, dan laat je je gewoon helpen door een vriend - of acht! De Adventure Mode ondersteunt namelijk een tot negen spelers tegelijk!

Spelers die een pittige uitdaging wel kunnen waarderen, zitten goed in de Adventure Mode, Runbows eigen eenspelercampagne met 140 uitdagingen. Als het toch wat te hoog gegrepen blijkt om alle medailles te scoren of de sluwe Satura te verslaan, dan laat je je gewoon helpen door een vriend - of acht! De Adventure Mode ondersteunt namelijk een tot negen spelers tegelijk!

Of je nu in je eentje speelt of met vrienden en familie, Runbow staat bol van de vrijspeelbare content, en mede door de hoge herspeelwaarde ben je niet snel uitgerend!

Aanvullende content

Als je niet genoeg kunt krijgen van Runbow, dan kun je de ervaring nu uitbreiden met aanvullende content!

Satura's Space Adventure bevat 49 nieuwe levels, twee nieuwe outfits en drie nieuwe nummers voor de soundtrack.

De Costume- en Costume and Music-pakketten bevatten gloednieuwe outfits voor Hue en Val.

De Extra Val-Hue Bundle bevat alle hierboven genoemde content voor een verlaagde prijs!

 • Een hectische, 2D, zijwaarts scrollende party-platformer voor maximaal negen spelers, zowel online als in je huiskamer
 • Ren, spring en stomp je een weg door levels waarin platformen verschijnen en verdwijnen doordat de achtergrond van kleur verandert
 • Tal van meerspelerstanden, plus een uitgebreide campagnestand voor een of meer spelers
 • Trek Hue en Val verschillende kostuums aan, of speel als je favoriete helden uit de Nintendo eShop!
 • Gebruik tal van controllers, waaronder de Wii U GamePad, Wii U-controller Pro, Wii-afstandsbediening en Nunchuk of Wii-controller Pro

Voor de meerspelerstanden zijn aanvullende accessoires vereist, deze worden apart verkocht.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Platformspel, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 9

Uitgever

13AM Games

Ontwikkelaar

13AM Games

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

03-09-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii U-controller Pro,
 • Wii U GamePad,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits

Downloadgrootte

1279,50 MB