ONE PIECE Unlimited World Red

Systeem: Wii U Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Zet koers naar de Nieuwe Wereld en sluit je aan bij de Straw Hat Pirates voor een hilarisch avontuur dat tot de nok toe is gevuld met actie! Neem het op tegen oude bekenden, leer de verschillende moves en laat zien uit welk hout je bent gesneden in het Battle Coliseum in ONE PIECE Unlimited World Red op de Wii U!

Terwijl Luffy en zijn kompanen op reis gaan om de legendarische schat One Piece te zoeken, raken ze bevriend met een vrolijke doch geheimzinnige wasbeer die luistert naar de naam Pato. Pato beschikt over kracht om bladeren te veranderen in de voorwerpen die erop getekend worden. De Straw Hat Pirates besluiten om Pato te helpen bij zijn poging om "iemand te ontmoeten". Hun zoektocht voert hen naar het Forgotten Island, waar iedereen behalve Luffy ontvoerd wordt door een boosaardige piraat die bekendstaat als The Red Count! Kan Luffy zijn bemanning bevrijden met de hulp van Pato, en de snode plannen van The Red Count verijdelen?

Speel als je favoriete leden van de Straw Hat crew, zoals Usopp en Chopper, die elk over unieke vaardigheden beschikken, en bind de strijd aan met Crocodile, Rob Lucci, Caesar Clown en vele anderen! Om in het gevecht niet kopje onder te gaan moet je speciale vaardigheden en spectaculaire combo's onder de knie krijgen, en zo je tegenstanders ontwijken en misleiden. Je kunt je team ook versterken om je kansen te verbeteren: chat met teamleden om een band te creëren en beter samen te werken, of verzamel grondstoffen om voorwerpen te smeden die je op je queeste kunnen helpen.

Als je niet bent opgewassen tegen alle uitdagingen, speel dan samen met een vriend in de multiplayerstand en versla uit de kluiten gewassen vijanden met z'n tweeën. Je kunt het ook tegen elkaar opnemen in lokale multiplayergevechten, of de strijdbijl even begraven om samen te vissen, te graven, insecten te vangen, te koken en de wereld te verkennen.

In de volledig nieuwe spelstand Battle Coliseum voer je een genadeloze strijd tegen sterke tegenstanders om de absolute top te bereiken. De messen worden geslepen voor explosieve gevechten waarin je in de huid kunt kruipen van twintig speelbare personages, onder wie Fujitora, Boa Hancock en de voltallige Straw Hat-bemanning, en het opneemt tegen de duivelse Donquixote Doflamingo. Hoe je ook speelt, er valt genoeg te knokken in ONE PIECE Unlimited World Red op de Wii U!

  • Ontdek een exclusief scenario met nieuwe personages van de maker van de serie, Eiichiro Oda.
  • Kies uit twintig speelbare personages en bind de strijd aan met krachtige tegenstanders in de spelstand Battle Coliseum.
  • Vecht samen met een vriend in de lokale multiplayerstand voor twee spelers.
  • Verzamel grondstoffen om een stad te bouwen, of smeed voorwerpen om je team te versterken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Ontwikkelaar

Ganbarion Co., Ltd

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

27-06-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans