Terraria

Systeem: Wii U Releasedatum: 09-06-2016

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te wetenGeef je eigen avontuur vorm in Terraria, een 2D side-scrolling Wii U-game met eindeloze mogelijkheden. Ga al gravend, bouwend en vechtend op verkenning in een uitgestrekt fantasierijk met forse oceanen, bevroren vlaktes, duistere kerkers en nog veel meer.

Je kunt de wereld opbouwen en afbreken naar wens. Met het touchscreen van de Wii U GamePad kun je de wereld van Terraria met het grootste gemak zelf vormgeven. Of je nu door het luchtruim suist op jacht naar avontuur, of graaft in onderaardse spelonken, overal vind je grondstoffen die je kunt verzamelen en als bouwstenen kunt gebruiken. Gebruik meer dan 100 verschillende soorten blokken om te bouwen wat je wilt, van bescheiden hutjes tot immense forten.

Tijdens je omzwervingen kom je er al snel achter dat het in Terraria wemelt van de legendarische monsters en imposante eindbazen, waaronder geharnaste skeletten, zombies, haaien, eenhoorns en zelfs het Eye of Cthulhu. Maak pantsers, zwaarden, vuurwapens, valstrikken en toverspreuken om korte metten te maken met alle vijanden die je de weg versperren. Je kunt ook speciale uitrustingen maken, waaronder duikspullen, raketlaarzen en zelfs een GPS-systeem, waarmee je alle gebieden in Terraria gemakkelijker kunt verkennen.

Werk online samen met maximaal acht spelers, of speel met drie vrienden de lokale multiplayerstand die gebruikmaakt van een splitscreen. Samen kun je deze onvoorspelbare en verrassende wereld ontdekken. Spelers kunnen in de aarde wroeten met de GamePad, de Wii U-controller Pro, of de Wii-afstandsbediening met de Nunchuk.

Beleef een uniek avontuur in Terraria, waarbij je fantasie de enige beperking is!

 • Verken een open 2D-wereld vol avontuur met eindeloze mogelijkheden.
 • Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om de wereld van Terraria om te wroeten en vorm te geven.
 • Maak duizenden voorwerpen en wapens om tegen de honderden monsters te vechten die Terraria bewonen.
 • Ga online op avontuur met maximaal acht spelers, of speel de lokale multiplayerstand met z'n vieren.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Platformspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

505 Games

Ontwikkelaar

Re-Logic/ Engine Software

Functies

Co-op, Internet

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Online
 • Geweld

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

24-06-2016

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii U GamePad,
 • Wii U-controller Pro

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

09-06-2016

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii U GamePad,
 • Wii U-controller Pro

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

214,47 MB