The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Systeem: Wii U Releasedatum: 03-03-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube
SQ_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_DLC2_nlNL.jpg

DLC-pakket 2: De Ballade der Uitverkorenen – nu verkrijgbaar!

Je kunt het onvergetelijke avontuur verder laten gaan met de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je kunt het tweede DLC-pakket “De Ballade der Uitverkorenen” nu downloaden!


Betreed een wereld vol avontuur

Vergeet alles wat je ooit hebt geleerd over The Legend of Zelda-games. Maak een ontdekkingsreis in een wereld vol avontuur in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een grensverleggende, nieuwe game in de bekroonde serie.

CI_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_Link.jpg

Open je ogen

Na honderd jaar slapen wordt Link wakker in een wereld die hij zich niet kan herinneren. De legendarische held moet een uitgestrekt land vol gevaren verkennen en achterhalen wat er zich heeft afgespeeld, voordat Hyrule voorgoed ten onder gaat. Met niet meer dan de wapens en uitrusting die Link onderweg tegenkomt, gaat de held op pad om antwoorden te zoeken en voorraden bijeen te scharrelen.

Ontdek de uitgestrekte wereld om je heen

Verken Hyrule zoals je zelf wilt. Beklim torens en bergtoppen om nieuwe bestemmingen te zien, en gebruik de mysterieuze Sheikah-steen om een kaart van Hyrule te bekijken en interessante bezienswaardigheden te vinden.

Te paard kan Link snel grote afstanden afleggen. Hij kan ook vlotten gebruiken om meren en rivieren over te steken, en met zijn schild kan hij razendsnel van besneeuwde berghellingen naar beneden suizen. Daarnaast kan Link Hyrule van bovenaf verkennen met behulp van zijn zweefzeil.

Vecht voor je koninkrijk

Dankzij zijn instinct en vindingrijkheid, kan Link allerlei wapens vinden om een robbertje te vechten. Wapens verslijten na verloop van tijd, dus Link moet zijn arsenaal voortdurend uitbreiden.

Naast wapens heb je natuurlijk ook de juiste tactieken nodig. Link kan onder andere pijlen afvuren met speciale effecten en explosieven gebruiken om te zegevieren in de strijd.

Wees overal op voorbereid

Maak jacht op wilde dieren, verzamel fruit en groenten, of overval vijandelijke kampen om voedsel te zoeken waarmee Link zijn tocht kan voortzetten. Je kunt zelfs recepten leren waarmee je een heus feestmaal kunt klaarmaken! Een goede maaltijd is niet alleen erg lekker, maar herstelt ook de gezondheid van Link en levert sterkere eigenschappen op.

Link heeft tevens de keuze uit een aantal stijlvolle outfits, die hem beschermen tegen de elementen en zelfs tegen vijandelijke projectielen. In de loop van het avontuur kom je allerlei kledingstukken voor Link tegen, zoals warme winterkleding en een harnas. Pas wel op, want als je tijdens een onweersbui in je harnas rondloopt, kan dat schokkende gevolgen hebben...

CI_Amiibo_Zelda_Link1.jpg

Geef je avontuur een extra boost met amiibo

Je kunt je avontuur extra speciaal maken met amiibo (worden apart verkocht). Door sommige amiibo ontvang je dagelijks willekeurige voorwerpen, terwijl je de Wolf Link-amiibo kunt gebruiken om dat personage op te roepen, zodat hij je tijdens je avonturen vergezelt.

Meer info over amiibo

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Uitbreidingspas

H2x1_NSwitch_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_DLC_nlNL.jpg

Je kunt je onvergetelijke avontuur uitbreiden met de uitbreidingspas voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De uitbreidingspas geeft je toegang tot twee DLC-pakketten en drie nieuwe schatkisten.*

Alle inhoud van de uitbreidingspas is vanaf nu beschikbaar!

Hier zie je tot welke downloadbare content je toegang krijgt met de uitbreidingspas

DLC-pakket 2: De Ballade der Uitverkorenen

Abonneer je op op
YouTube

Bevat:

De Ballade der Uitverkorenen

Volg de stem en ontdek een nieuwe proef met betrekking tot de Titanen. Ga met de Vermorzelaar op pad en roei monsters uit in hun kampen, ontdek nieuwe tempels, verover een grote kerker en nog veel meer. Als je deze obstakels overwint, krijg je de kracht om de Triforcer Zero op te roepen.

In dit verhaal help je de rondreizende muzikant Kass bij het voltooien van een onafgemaakt lied van zijn mentor. Daarnaast inspireer je hem tot het schrijven van zijn eigen verzen, waarbij scènes uit het verleden van de Uitverkorenen en prinses Zelda worden onthuld. Het is zelfs voor Link de eerste keer dat hij hier iets van hoort. Wat zou het lied van Kass zijn mentor toch kunnen zijn?

Opmerking: om deze content te kunnen spelen moet je eerst de vier proeven voltooid hebben om de Titanen te bevrijden.

Negen verborgen voorwerpen

De volgende voorwerpen, die eerbetoon bewijzen aan de The Legend of Zelda-serie, kunnen worden gevonden in schatkisten verspreid over heel Hyrule: kreeftenhemd, Ravio's muts, Zants helm, Fantoom-Ganon-schedel, Fantoom-Ganon-pantser, Fantoom-Ganon-laarzen. Daarnaast kun je ook de volgende voorwerpen vinden die ooit door Hyrule's lijfwachten werden gedragen: lijfwachtbaret, lijfwachtuniform en lijfwachtlaarzen.

Geavanceerde paardenuitrusting

De volgende voorwerpen wachten op je in schatkisten ergens in Hyrule: het geavanceerde hoofdstel, waarmee je langer kunt draven, en het geavanceerde zadel, waarmee een paard meteen naar je toe komt als je fluit, waar het ook is.

DLC-pakket 1: De Meesterproeven

Abonneer je op op
YouTube

Bevat:

Zwaardproef

Je begint de zwaardproef zonder wapens of uitrusting en je moet je een weg banen door 45 kamers volangstaanjagende monsters. Naarmate je vordert, vind je diverse hulpmiddelen. De beloning voor het doorstaan van deze slopende uitdaging is groot: als je de proef voltooit, wordt het Meesterzwaard nog krachtiger.

Heldenspoor

Een nieuwe functie waarmee je het pad dat je hebt afgelegd, op de kaart kunt weergeven. Er kunnen zo'n 200 speluren worden vastgelegd en je kunt de weergave versnellen en vertragen. Deze functie kan je helpen bij het zoeken naar tempels, omdat je kunt zien waar je nog niet bent geweest.

Meesterstand

Monsters genezen bovendien langzaam en merken je eerder op. Als klap op de vuurpijl zullen er monsters en schatkisten uit de lucht komen vallen.

Reismedaillon

Hiermee kun je je huidige locatie instellen als teleportatiepunt op de kaart.

Acht verborgen voorwerpen

De volgende voorwerpen uit de The Legend of Zelda-reeks kunnen worden gevonden in schatkisten verspreid over heel Hyrule: Majora's masker, Midna's helm, Tingles kap, Tingles hemd, Tingles maillot, fantoomhelm, fantoompantser en fantoomscheenplaten. Kun jij de hints volgen en ze allemaal vinden?

Korok-masker

Het Korok-masker kan worden gevonden in een nieuwe, verborgen schatkist. Als je het draagt, zal het gaan trillen als er een Korok in de buurt is.

CI_NSwitch_ZeldaBreathOfTheWild_LinkSwitchpose.jpg

Uitbreidingspasbonus

Bevat:

Drie nieuwe schatkisten op de Vergeten Hoogvlakte.

*Je hebt ten minste 2,6 GB vrije ruimte nodig om deze content te downloaden. Hiervoor heb je mogelijk extra opslagmedia nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

10062,47 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch