Metroid Prime Trilogy

Systeem: Wii, Wii U Releasedatum: 04-09-2009

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Gehuld in mythe, rijk aan verkenning en voorzien van explosieve actie – drie klassieke Metroid-avonturen zijn samengebracht in één pakket en geven je de kans om de avonturen van premiejager van Samus Aran in chronologische volgorde te beleven.

Metroid Prime Trilogy voor de Wii geeft spelers de mogelijkheid om de volledige verhaallijn van Metroid Prime te beleven. De roemruchte GameCube-titels Metroid Prime en Metroid Prime 2: Echoes, én de hit waarmee de serie werd afgesloten, Metroid Prime 3: Corruption, worden op spectaculaire wijze samengebracht.

Het is nu mogelijk om terug te keren naar – of misschien voor het eerst af te reizen naar – het uitgebreide universum van de Prime-trilogie. Laat je meevoeren terwijl Samus strijdt tegen de ruimtepiraten en een allesvernietigende substantie met de naam Phazon. Ontdek de geschiedenis achter de Chozo-ruïnes en de geheimen van Tallon IV. Herover het 'Light of Aether' en neem het op tegen de van gedaante wisselende Ing. Zoek en vernietig de 'Leviathan Seeds', en maak voor eens en altijd een eind aan de bittere strijd met Dark Samus.

Door de omgeving te verkennen zul je de mysterieuze puzzelstukjes van de verwoeste werelden in elkaar kunnen passen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Samus' ruimtepak zul je nieuwe, verborgen gebieden kunnen bereiken en lastige puzzels kunnen oplossen, terwijl je wapenarsenaal onderweg wordt verbeterd en uitgebreid.

De volledige trilogie kan nu worden gespeeld met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, om een bonte verzameling buitenaardse vijanden te bestrijden en door de uiterst gedetailleerde omgevingen te bewegen. Het oorspronkelijk voor de Wii ontwikkelde Metroid Prime 3: Corruption, maakt gebruik van een intuïtief besturingssysteem, waardoor je tijdens je reis naar de donkerste uithoeken van het universum volledig wordt ondergedompeld in het spel. Wijs simpelweg met je Wii-afstandsbediening naar het scherm om op vijanden te richten en Samus' kijk op de wereld te veranderen. Je vuurt en beweegt met het grootste gemak terwijl je het zonnestelsel probeert te redden – planeet voor planeet.

De volledige saga kan bovendien voor het eerst in breedbeeld worden gespeeld, en is uitgebreid om de ervaring voor zowel doorgewinterde Metroid-fans als nieuwkomers te verbeteren. Speciale voorwerpen – voor het eerst geïntroduceerd in het derde spel – kunnen nu in alle drie de spellen worden gevonden. Ze kunnen worden verzameld om galerieën met afbeeldingen en andere extra's voor fans te openen.

Afgezien van de drie solo-avonturen, bevat Metroid Prime Trilogy een stand voor meerdere spelers met split-screen, net als in Metroid Prime 2. Met gebruik van Samus' wapens, kunnen twee tot vier spelers bepalen wie de beste premiejager van allemaal is!

Beleef de Metroid Prime-serie als nooit tevoren met Metroid Prime Trilogy voor de Wii.

  • Keer terug naar – of ontdek voor het eerst – het uitgebreide universum uit de Prime-trilogie, en laat je meevoeren door Samus' intergalactische strijd.
  • Bestuur de spellen met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, om te richten en door de uiterst gedetailleerde omgevingen te bewegen.
  • De toevoegingen in het spel zorgen voor een uitgebreidere ervaring, voor zowel oude als nieuwe fans van de Metroid-serie.

Een gedeelte van de online-diensten die werden aangeboden via het Wii-systeem, zijn per 28 juni 2013 beëindigd. Bepaalde online-softwarefuncties die gebruik maken van WiiConnect24, waaronder het uitwisselen van gegevens en berichten, zijn niet langer beschikbaar voor deze titel.

Ga voor een complete lijst van de beïnvloede titels naar ons klantenservicegedeelte.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Deze game maakt deel uit van een verzameling Wii-software die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U. Games waarvoor je de Traditionele Controller of de Traditionele Controller Pro kunt gebruiken, kun je spelen met de Wii U GamePad. Kom meer te weten op onze pagina over downloadbare content voor de Wii U.

Categorieën

Actiespel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Retro Studios

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Downloadbare Wii-software voor de Wii U

Systeem

Wii U

Releasedatum

29-01-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

7969,50 MB

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

04-09-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans