Sin and Punishment: Successor of the Skies

Systeem: Wii, Wii U Releasedatum: 07-05-2010

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Deze speelhalachtige Japanse cultgame is verdeeld in hoofdstukken die het mysterieuze verhaal vertellen van Isa Jo en Kachi, twee dappere personages die in buitenaardse omgevingen voor de mensheid strijden. Beide personages kunnen loskomen van de grond met jetpacks en hoverboards om zich met duizelingwekkende manoeuvres door de lucht te verplaatsen. Ondertussen bestrijden ze de hordes vijanden met geweren, zwaarden en krachtige bommen.

Elk level staat bol van de explosieve actie, en stuurt tal van vijanden, waaronder de reusachtige eindbazen die Commanders worden genoemd, in een bepaalde volgorde richting de speler. Om de best mogelijke scores te halen, is het de kunst om deze volgorde te bestuderen, zodat je precies weet waar de volgende golf vijanden op zal duiken.

De hectische actie laat zich perfect besturen met zowel de Wii-afstandsbediening als de Classic Controller en de Nintendo GameCube Controller. Het spel leent zich ook uitstekend voor gebruik van de Wii Zapper, waarmee de snelle, knallende actie misschien wel het best tot zijn recht komt. Naast het actierijke avontuur voor een enkele speler, is er ook een coöperatieve stand waarin een tweede speler kan helpen de vijanden uit beeld te schieten. Via de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen spelers hun beste scores vergelijken met andere spelers in internationale klassementen.

Het scoresysteem in Sin and Punishment: Successor of the Skies daagt spelers uit elk level en de golven vijanden nauwkeurig te bestuderen om de best mogelijke scores te kunnen halen. Spelers worden beloond door opeenvolgende vijanden te raken en zelf zo weinig mogelijk schade op te lopen. Buitengewone acties, zoals het uitschakelen van een groot aantal vijanden achter elkaar, leveren extra punten op.

Dit spel geeft de liefhebbers veel gespreksstof, want er zijn talloze geheime spelelementen te ontdekken, zoals de beste manieren om bepaalde vijanden uit te schakelen of technieken voor gevorderden die worden beloond met speciale medailles.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Deze game maakt deel uit van een verzameling Wii-software die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U. Games waarvoor je de Traditionele Controller of de Traditionele Controller Pro kunt gebruiken, kun je spelen met de Wii U GamePad. Kom meer te weten op onze pagina over downloadbare content voor de Wii U.

Categorieën

Actiespel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

TREASURE

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Downloadbare Wii-software voor de Wii U

Systeem

Wii U

Releasedatum

30-04-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

997,03 MB

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

07-05-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • GameCube Controller,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans