Mario Kart 8

Systeem: Wii U Releasedatum: 30-05-2014

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet. Kom meer te weten

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten


Ben je op zoek naar Mario Kart 8 Deluxe?

Trotseer de zwaartekracht in Mario Kart 8, exclusief op de Wii U! Ontdek duizelingwekkende circuits en speel tegen andere spelers naast je op de bank of aan de andere kant van de wereld!

Scheur over blauwe antizwaartekrachtspanelen om het wegdek achter je te laten en via adembenemde watervallen, langs gevels en andere sluipwegen de finish te bereiken. Het weggedrag is trouwens anders in de antizwaartekrachtstand: ram andere deelnemers voor een botsboost en om snelheid te winnen! Dankzij de antizwaartekracht, halsbrekende zweegvliegstunts en razendsnelle actie onder water, kun je over bijna ieder oppervlak racen in de 32 nieuwe en klassieke banen!

Naast klassieke karts en snelle motoren, kun je de baan nu ook onveilig maken met een nieuw soort voertuig met een unieke besturing: de quad! Kies banden, een chassis en een zweefvliegtuig om de perfecte quad te bouwen. Ga je voor de absolute topsnelheid, voor bliksemsnel optrekken of voor een soepele besturing? Het kan allemaal! Niet alleen kan elke speler zijn eigen voertuig hebben, er is ook een aparte controller voor iedereen. Gebruik de Wii U GamePad, de Wii U-controller Pro, het Wii Wheel (met een Wii-afstandsbediening), de Wii-afstandsbediening met een Nunchuk, of de Traditionele Controller Pro.

Neem het op tegen rivalen uit de hele wereld in verschillende spelstanden. Speel met zijn vieren* een grand prix, versusrace of ballongevecht, of speel online races** met maximaal twaalf spelers. Doe mee aan spannende onlinetoernooien, of maak je eigen toernooi: kies de start- en finishtijden, pas de regels aan zoals je zelf wilt, en maak de code van het toernooi bekend zodat andere spelers kunnen meedoen!

Deel je successen en je nederlagen met de wereld via Mario Kart TV. Maak een filmpje waarin je je soepele stuurwerk, frontale botsingen en andere hoogtepunten laat zien, en upload het naar YouTube*** zodat andere spelers het kunnen bekijken!

In de Nintendo eShop zijn nieuwe personages, banen en voertuigen te koop als aanvullende content! Je kunt er hier meer over lezen.

  • Ontdek duizelingwekkende circuits
  • Ontdek wie de snelste is in lokale races voor vier spelers of online races voor maximaal twaalf spelers**
  • Upload de hoogtepunten van je race naar YouTube*** om je favoriete momenten in Mario Kart met iedereen te delen!

23 november 2014: Er is nu een software-update beschikbaar waardoor je onder meer amiibo kunt gebruiken. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

Belangrijke informatie over de Mario Kart TV-website

De Mario Kart TV-website, waarop je filmpjes met hoogtepunten uit Mario Kart 8 kon bekijken, is op 5 april 2016 offline gehaald. We willen iedereen bedanken die deze website heeft gebruikt sinds de lancering in 2014.

Je kunt Mario Kart TV nog steeds bekijken en filmpjes met hoogtepunten uploaden vanuit Mario Kart 8 zelf.

* Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.

**Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

*** Hiervoor heb je een Google-account nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Aanvullende content

 

In de Nintendo eShop zijn nieuwe personages, banen en voertuigen te koop als aanvullende content! Je kunt er hier meer over lezen.

Pakket 1 (The Legend of Zelda)


Inhoud:

  • 3 personages:
    • Link
    • Tanuki-Mario
    • Kat-Peach
  • 4 voertuigen:
    • Blue Falcon
    • Sprinter
    • Triforcer
    • Turbo-Tanuki
  • 8 circuits:
    • 2 bekers

Hiervoor heb je ten minste 1 GB aan vrije opslagruimte nodig.

 

Pakket 2 (Animal Crossing)


  • 3 personages:
    • Dorpsbewoner
    • Isabelle
    • Dry Bowser

Je kunt de mannelijke of de vrouwelijke Dorpsbewoner kiezen. Het is jouw keuze!

  • 4 voertuigen:
    • Sjeesbeestje
    • Stadscooter
    • Vleugelflitser
    • Dry-wieler
  • 8 circuits:
    • 2 bekers

Hiervoor heb je ten minste 1 GB aan vrije opslagruimte nodig.

CI7_WiiU_MarioKart8_ShyGuyYoshi.jpg

Ontvang acht Yoshi's en acht Shy Guys in verschillende kleuren, die je meteen kunt gebruiken wanneer je beide pakketten koopt!

amiibo


Je kunt Mii-racepakken krijgen met amiibo!

Door een compatibele amiibo (wordt apart verkocht) tegen de Wii U GamePad aan te houden krijg je een Mii-racepak dat gebaseerd is op die amiibo!

Bekijk alle amiibo die je kunt gebruiken

Opmerking: vanaf 23 april is er een software-update verkrijgbaar, die je nodig hebt om bepaalde amiibo te kunnen gebruiken.

Filmpjes met hoogtepunten

Bekijk de spectaculairste racemomenten in onze Mario Kart TV-afspeellijst voor filmpjes met hoogtepunten.

Abonneer je op op
YouTube

Bestel nu

Categorieën

Party, Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 12

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-05-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-05-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

7816,50 MB